Konstantinovy Lázně hostí kamenosochařské sympozium

Konstantinovy Lázně, jediné lázně Plzeňského kraje, v prázdninových dnech od 3.7. do 19.7. 2015 pořádají již XII. ročník sympozia sochařů, kteří letos tvoří svá díla z kamene.

Cílená propagace v Plzni

Konstantinovy Lázně disponují nádherným dvacetihektarovým parkem, kde je umístěna galerie  soch, která mu dodává estetičtější vzhled a navozuje příjemnější a atraktivnější atmosféru pro lázeňské hosty i ostatní návštěvníky. „Rádi bychom letos doplnili naši sbírku o díla z kamene“, říká Dana Bešťáková, obchodní manažerka společnosti.

Naši hosté mohou přímo sledovat práci sochařů a obdivovat, jak pod jejich rukama vznikají z pískovcových kvádrů sochařská díla. 

Úspěšnou sochařku, Mílu Černou, která se účastnila i loňského ročníku, doplní letos Matěj Světlík, Petr Círl či Nicol Bielasová. Rádi bychom také do hodnocení soch zapojili naše hosty, a proto jedna z cen bude udělena sochaři právě na základě rozhodování přítomných návštěvníků, kteří budou moci po dobu konání sympozia hlasovat. 

„Naším cílem je léčení pacienta jak po stránce fyzické, tak i po stránce psychické, která je při procesu uzdravování velice důležitá. Letošní téma sympozia je nadčasové a zní  „Víra v uzdravení“, dodává Bešťáková.

Konstantinovy Lázně se dlouhodobě specializují na léčbu pacientů s onemocněními oběhového a cévního systému, pohybového aparátu a nemocí nervové soustavy. 

"Srdečně Vás zveme do Konstantinových Lázní, kde  můžete denně lázeňský park navštívit a shlédnout vznikající díla nebo využít i ostatních našich služeb, jako je možnost zakoupení léčebných a wellness procedur či návštěvy Wellness centra Konstantin,"dodává Bešťáková. 

V průběhu sympozia si můžete v Konstantinových Lázních vychutnat i doprovodný kulturní program, mezi který bude patřit XII. ročník Revivalového festivalu (10. a 11.7.)  Celá akce bude ukončena 19.7. ve 14.00 hodin závěrečným koncertem Michala Tučného revival Plzeň v amfiteátru v lázeňském parku.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka