Kreiner nabízí jedinečné vodovodní baterie s logem vaší firmy!

Provozujete hotel, penzion, developerský projekt nebo budujete svou vlastní značku v jiném oboru? Vybavte si koupelnu baterií s logem vaší firmy!

Cílená propagace v Plzni

Každý hotel, penzion či rekreační zařízení se snaží mít svou tvář.

V silné konkurenci je mnohdy nutné se lišit. Někdo se zaměřuje na rodinnou dovolenou, někdo na kongresovou turistiku. Restaurace usilují o originalitu druhem nabízené kuchyně či prostředím a atmosférou. Obchodní společnosti si například zase zakládají na určité firemní identitě a image. Všechna tato zařízení teď může spojovat jedna věc, kterou vám aktuálně nabízíme.

Vaše sociální zařízení či koupelny mohou zdobit originální baterie s gravírovaným logem či nápisem. Získáte tak ojedinělý prvek, který může být doplňkem dalším předmětům, které nesou vaše logo.

Cesta k této ojedinělé prezentaci není složitá a také ceny jsou takové, aby nijak významně nezatížily váš rozpočet. Nejprve si vyberete z naší nabídky novou pákovou baterii. POZOR! Pro gravírování jsou určené baterie ze série Square a Oval! Následně nám dodáte logo v požadovaném formátu. Pokud takový formát nemáte, necháme vám ho u externí grafické firmy zpracovat. Na samotné baterii může být nejen logo, ale i jiný grafický prvek nebo nápis. Pak už přijde na řadu nejmodernější vláknový laser, který zhmotní vaši představu.

Unikátní koupelna nebo umývárna s vaším logem

Vaší koupelnu, toaletu nebo třeba umývárnu tak můžete osadit novými bateriemi, jaké budete mít pouze vy.

Podle našich dosavadních zkušeností mají zájem o gravírované baterie nejvíce hotely, které prezentují své logo na různých doplňcích jako např. ručnících, hygienických potřebách, jídelním servisu atd. Baterie s logem ladně a přirozeně dotváří image firem.

Pokud máte o baterie s logem vaší společnosti zájem, neváhejte nás kontaktovat emailem na baterienamiru@kreiner.cz, případně se informovat na některé z našich poboček či u obchodních zástupců. Rádi vám sdělíme podrobnosti a připravíme konkrétní nabídku.

Společnost Kreiner nabízí svým zákazníkům možnost jednoduchého nákupu přes eshop. V sortimentu najdete kompletní vybavení koupelen, které si můžete nechat zaslat domů, nebo vyzvednout třeba v Plzni a neplatit tak poplatky za poštovné. Pokud je pro vás pohodlnější nechat si vše dovézt, věřte, že zboží je předáváno přepravci v nejkratším možném termínu.

KREINER, spol. s r.o.

Otevírací doba: Po-Pá 7 00 - 16 00 hod.

Tyršova 686, 330 27

Vejprnice u Plzně

Tel.: 377 830 111

Fax : 377 826 751

E-mail: info@kreiner.cz

Web: http://www.kreiner.cz

E-shop: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Fotogalerie
Autor: KREINER, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka