MY STREET FILMS V PLZNI 2015

Tvoje Plzeň! Tvoje ulice! Tvůj film! VÝZVA NA ZASÍLÁNÍ NÁMĚTŮ Z PROSTŘEDÍ PLZNĚ A OKOLÍ Zajímáte se o své město a dění v něm? Máte nápady, jak zachytit své okolí pomocí filmu, ale nemáte dostatek zkušeností s natáčením?

Cílená propagace v Plzni

Využijte jedinečné příležitosti přihlásit svůj námět na krátký film provázaný s Plzní do 7. června 2015.

Své náměty o maximálním rozsahu 300 slov posílejte nainfo@mystreetfilms.cz.

Naše komise vybere tři vítěze, kteří získají vzácnou možnost konzultovat svůj film smladým plzeňským dokumentaristou Jaroslavem Kratochvílem, který se ve své dosavadní tvorbě věnoval především historických a politickým tématům.

Filmy realizované prostřednictvím soutěže námětů i nejlepší plzeňské filmy přihlášené do celorepublikové soutěže o nejlepší film, budou představeny vprůběhu podzimu vrámci programu Plzeň - Evropské město kultury 2015 a projektu Skryté město.

Snímky pak budou mít také otevřenou cestu do závěrečné soutěže o nejlepší My Street Film roku 2015. Autor nejvydařenějšího snímku získá možnost v roce 2016 se svým krátkým filmem odcestovat na prestižní londýnský festival Open City Docs Fest. Majitel druhého místa se může těšit na vlastní projekci snímku v rámci nadcházejícího 19. ročníku MFDF Jihlava.

Své hotové filmy přihlašujte do 7. září 2015.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 16.05.2015 15:34




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka