Na Slávii zbývá posledních 250 vstupenek

Obrovský zájem provází víkendové utkání Viktorie Plzeň s pražskou Slávií. V úterý večer zbývalo v prodeji posledních 250 vstupenek.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Zájem fanoušků je enormní, od pondělního rána se provoz ve fanshopu nezastavil ani na vteřinu. Dle zpráv z Edenu je velmi silná poptávka po vstupenkách také do sektoru hostujících fanoušků, příznivci Slávie si dle všeho rozeberou všech 620 lístků pro hosty vyhrazených,“ uvedl informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. Vstupenky budou také ve středu k dispozici ve fanshopu a na distribučních místech systému Plzeňské vstupenky v Plzeňském kraji. 

„Velký zájem fanoušků jsme očekávali, nicméně blížící se vyprodání kompletní kapacity Doosan Areny v polovině týdne je pro nás přesto příjemným překvapením. Klub dělá maximum, aby se očekávaný duel obešel bez jakýchkoliv organizačních problémů. Veškerá opatření po stránce bezpečnosti nebo maximálního posílení našich služeb se budou blížit zápasům evropských pohárů,“ doplnil Pillár s tím, že podrobnosti stran parkování či uzavření průchodu kolem sektoru hostů budou fanouškům představeny během středečního dne. 

„Fotbalová horečka v Plzni je pro nás obrovským povzbuzením i závazkem zároveň. Uvědomujeme si, kolik fanoušků za námi stojí a nechceme je v žádném případě zklamat. Čeká nás nesmírně náročný duel s kvalitním soupeřem, ale naším jediným cílem je vítězství. Chceme vyprodané Doosan Areně nabídnout výjimečný fotbalový zážitek,“ řekl za kabinu obránce Václav Procházka.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 04.03.2015 01:17



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka