Nominujte dobrovolníky, kteří nezištně pomáhají, na ocenění Křesadlo 2015

Byl vyhlášen jubilejní desátý ročník oceňování dobrovolnické práce v Plzeňském kraji KŘESADLO 2015. Nominovat kandidáta na toto prestižní ocenění může každý až do konce srpna.

Cílená propagace v Plzni

Slavnostní předávání cen se uskuteční 25. září od 17 hodin v prostorách DEPO2015 v Plzni.

Máte ve svém okolí někoho, kdo dobrovolně působil nebo působí v jakékoliv oblasti, kde pomáhá lidem nebo svému okolí? Může to být činnost, která je organizovaná (hasiči, včelaři, zahrádkáři, sportovní nadšenci...) nebo zcela nezávislá (kronikáři, místní umělci, lidé docházející do stacionářů, ústavů, lidé působící jako místní památkáři...). Přihlaste ho do Křesadla 2015! Právě tito lidé často myslí na druhé více než sami na sebe a ocenění si zaslouží.

„Jediným kritériem je, aby činnost dobrovolníků byla dlouhodobá, prospěšná širšímu okolí, lidem, obci či městu. Pomozte nám tyto nadšence vyzdvihnout, ocenit jejich práci a především jim poděkovat, že nezůstávají lhostejní ke svému okolí. V dnešní společnosti je to možná důležitější než kdy jindy,“ žádá za organizátory Pavlína Brabcová z Dobrovolnické Regionální Agentury DoRA.

Další podrobné informace o ocenění a nominacích, návrhový list i on-line formulář zájemci najdou na www.doraplzen.cz. Vyplněný formulář je potřeba poslat na adresu Brněnská 938/14, 32300 Plzeň nebo e-mailem na info@doraplzen.cz . Nominovat dobrovolníky je možné do 31. srpna 2015.

Letošní jubilejní 10. ročník Křesadla opět pořádá Dobrovolnická Regionální Agentura DoRA ve spolupráci s Evropským hlavním městem kultury Plzeň 2015 pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Václava Šlajse a starosty městského obvodu Plzeň 1 Mgr. Miroslava Brabce. Slavnostní večer s vyhlášením oceněných dobrovolníků se bude konat v prostorách DEPO2015 v Plzni v Presslově ulici 25. září 2015 od 17 hodin za účasti zástupců města i kraje.  


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka