Od září opět promítá i Kino Beseda a na diváky čeká spousta filmových lahůdek

Na přelomu srpna a září máte jedinečnou možnost vydat se na Cestu vzhůru společně s Radkem Jarošem. Kino Beseda bude hned několikrát promítat snímek o muži, který jako první Čech a patnáctý člověk na světě stanul na všech osmitisícovkách planety!

Cílená propagace v Plzni

V září si v Kině Beseda vybere každý. Nabízíme britskou komedii Pride (17. 9.) o snaze gay aktivistů podpořit stávkující horníky, odvážný francouzský film LOVE (21. a 30. 9.), mysteriózní drama Woodyho Allena Iracionální muž (7. a 23. 9.) či boxerskou lahůdku Bojovník (16. 9.) o tvrdé cestě boxera Billy Hopa zpět do ringu.

Jen na jeden jediný měsíc budou do českých kin vypuštěni Vetřelci! Díky obnovené digitální premiéře kultovního scifi thrilleru můžete11., 18. a 25. září sledovat na plátně boj důstojnice Ripleyové a skupiny speciálně vycvičených vojáků proti tisícihlavé armádě vetřelců.

V září Kino Beseda nabízí i nejlepší film roku 2014 Birdman (4. 9.), famózní Grandhotel Budapešť  (10. 9.), francouzský hit Samba (14. 9.) od tvůrců Nedotknutelných či třeba snímek Domácí péče (9. a 28. 9., 1. 10.), který na MMF v Karlových Varech získal cenu za Nejlepší ženský herecký výkon.

Na začátku října vás pak Kino Beseda v rámci přehlídky Be2Can (7.–12. 10.) pozve na nejlepší filmy, které bodovaly na festivalech v Benátkách, v Cannes a na Berlinale!

Vstupenky jsou již v prodeji.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 29.08.2015 05:26




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka