Osmý ročník Finpexu nabídne odborné workshopy a opět otevře veřejnosti zajímavé stavby

Začátek listopadu bude v Plzni tradičně patřit fóru realitních, stavebních a investičních příležitostí FINPEX 2015. Měšťanská beseda bude v úterý 3. listopadu hostit už 8. ročník této akce, která nabídne den plný zajímavých odborných workshopů a galavečer spojený s oceněním významných investičních počinů.

Cílená propagace v Plzni

Součástí FINPEXu 2015 je prohlídka vybraných staveb v západočeské metropoli a prezentace vystavovatelů FINPEXu v OC Olympia Plzeň a také v německém Furth im Waldu.

Hlavní program fóra, na němž se na výstavních panelech prezentují podnikatelé a společnosti převážně z oblasti stavebnictví, realit a investic, se odehraje 3. listopadu v Měšťanské besedě v Plzni. 

Účastníci FINPEXu se mohou zúčastnit tří workshopů:

První z nich se bude týkat současných trendů v oblasti energeticky úsporných objektů. 

Druhé téma diskuze bude také velice aktuální - rozebere nový zákon o zadávání veřejných zakázek.

Třetí workshop by měl dát dohromady odborné názory na to, jak oživit centrum Plzně. Besedovat budou především architekti a odborníci z dalších dotčených oblastí, protože je třeba vyjít ze stavebně historického stavu centra města Plzně.

Fórum FINPEX bude od 18 hodin pokračovat slavnostním galavečerem, spojeným s předáním certifikátů vystavovatelům za účasti představitelů obcí, kraje, reprezentantů státu a s udělením cen Okresní hospodářské komory Plzeňsko za nejlepší investiční počiny.

Následující den, tedy 4. listopadu, bude slavnostně zahájena Expozice FINPEX v Obchodním centru Olympia Plzeň. Měsíc se zde budou prezentovat všichni vystavovatelé z letošního ročníku fóra. 

Ti budou mít také příležitost představit se při setkání podnikatelů ve Furth im Waldu v Německu. Panelová prezentace zde potrvá do 21. listopadu. Obě výstavy doplní přehlídka účastníků soutěže Stavba roku Plzeňského kraje 2014.

Nedílnou součástí FINPEXU je osmý ročník Dnů stavitelství a architektury, který již tradičně otevře zajímavé stavby účastníkům fóra i široké veřejnosti. Letos bude ve středu 4. listopadu připravena prohlídka s odborným výkladem v bytovém domě ve Veleslavínově ulici. Jedná se o první novostavbu v centru Plzně od roku 1989. Pro zájemce se zpřístupní také rekonstruovaná Borská ulice či opravená budova nádraží na Jižním Předměstí. 

FINPEX 2015 - 8. ročník fóra realitních, stavebních a investičních příležitostí je pořádán pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Václava Šlajse a primátora města Plzně Martina Zrzaveckého. Odborným garantem akce je Okresní hospodářská komora Plzeňsko. Dalšími spolupořadateli jsou: Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků v ČR, Svaz podnikatelů ve stavebnictví, Obec architektů, Město Furth im Wald a IHK Regensburg.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.10.2015 14:13



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka