Pizzeria Antica je partnerem soutěže MISS(IS) TV Plzeňská 1

Do soutěže MISS(IS) TV Plzeňská 1 se může přihlásit každá dívka nebo žena ve věku 18 let či starší, vdaná nebo svobodná, hlavně však taková, která má ráda Plzeň a přijde ochutnat pizzu nebo jinou dobrotu do plzeňské pizzerie Antica.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přijďte ochutnat vynikající pizzu z kamenné pece!

Máte chuť na čerstvou křupavou teplou pizzu z originální kamenné pece dovezené z Itálie? Zajděte se podívat do restaurace Antica, kde si můžete pochutnat nejen na pizze pečené skutečně tradičním italským způsobem ale také na specialitách z hovězího masa plemene Charolais chovaného na ekologické farmě Rudolec.

Přihlaste se v Antice do soutěže MISS (IS) TV Plzeňská 1

Soutěžící dívky a ženy nečeká promenáda v plavkách. Na diváky budou působit skrze ženský šmrnc a názory na život. Stačí, abyste byla zákaznice plzeňské pizzerie Antica a můžete se do soutěže MISS (IS) přihlásit. Účast v soutěži je časově nenáročná a hlavně pohodová. Seriál v televizi Plzeňská 1 potrvá řadu měsíců podle zájmu diváků.

Nestyďte se a přijďte ochutnat výbornou pizzu a zároveň se přihlaste do soutěže.

Dobrý rada: Všechny pizzy mají průměr 32cm a můžete si je objednat na stránkách www.plzenskapizza.cz. Vyberte si pizzu dle své chuti a Antica vám zajistí rozvoz pizzy po Plzni zdarma!

Užitečné odkazy:

Pizza Plzeň

Pizzeria a Pension Antica Plzeň

FACEBOOK Pizzerie a Pensionu Antica

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.06.2015 12:07




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka