Plzeň hostí od čtvrtka do neděle českou plaveckou elitu

Závěr plaveckého roku patří i letos republikovému šampionátu v krátkém bazénu, který se opět koná v Plzni. V Plzni se poplave od čtvrtečního odpoledne až do neděle.

Cílená propagace v Plzni

Necelé dva týdny po skončení mistrovství světa v Dohá, odkud si česká výprava přivezla tři finálové účasti, míří celá domácí elita za poslední významnou akcí zimní části sezóny. V Plzni se poplave od čtvrtečního odpoledne až do neděle.

V bazénu Na Slovanech se představí i obě finalistky z Dohá Simona Baumrtová a Barbora Závadová. Baumrtová má v plánu starty na osmi tratích a Závadová se chystá dokonce na devět disciplín. Navíc se společně potkají hned na třech tratích. Na 50 m volný způsob, 100 m polohově a 50 m prsa sice nejsou ve stejných rozplavbách, ale ve všech třech případech se dá očekávat jejich postup do finále a v něm zajímavý vzájemný souboj. Simona Baumrtová v Plzni poplave ze svých tradičních znakařských tratí pouze stovku a bude se soustředit na doplňkové disciplíny. V programu Barbory Závadové pak scházejí polohovky na 200 a 400 metrů.  Petra Chocová zavítá do Plzně pouze v sobotu, na kdy si připravila svůj jediný start na 100 m prsa.
Kompletní konkurence bude na západě Čech i mezi muži. Nabitý program mají nachystaný zejména Jan Šefl a Jan Micka. Domácího Šefla čekají velice pestré čtyři dny, v nichž nastoupí do sedmi disciplín, mj. do všech motýlkářských závodů. Jan Micka si užije šampionát se všemi individuálními kraulařskými závody od 50 do 1 500 metrů a navrch se stovkou motýlek. Celkem se tedy postaví na bloky na sedmi tratích.


Program Zimního MČR
čtvrtek 18. 12.        14:00 rozplavby + finále

pátek 19. 12.   9:00  rozplavby  16:00 finále

sobota 20. 12.  9:00 rozplavby  16:00 finále

neděle 21. 12.   9:00 rozplavby  16:00 finále



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.12.2014 04:44



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka