Plzeň otevírá od středy sběrné dvory

Město Plzeň prostřednictvím své společnosti Čistá Plzeň na základě opatření vlády z pondělí otevře od středy 8. dubna 2020 všechny sběrné dvory.

Cílená propagace v Plzni

A to na území krajské metropole včetně sběrných míst v okrajových částech města.

Sběrné dvory budou otevřeny za přísných hygienických podmínek. Do prostoru dvora je možné vpustit pouze dvě vozidla s ohledem na současný nouzový stav. Dále je nutné dodržovat minimální vzdálenosti dvou metrů mezi osobami, a to zejména při vykládce odpadu. Podmínkou vstupu do sběrných dvorů je samozřejmě zakrytí úst a nosu a ochranné rukavice. „Je zapotřebí respektovat pokynů pracovníků dvora, v případě nedodržování pokynů má obsluha právo vykázat návštěvníka ze sběrného dvora,“ upozornila Lucie Brunová z Čisté Plzně.

„Dále je obnoven svoz biologického odpadu a objemného odpadu na území města pomocí velkokapacitních kontejnerů,“ doplnila Lucie Brunová. Umístění těchto kontejnerů a harmonogram vývozu je na webových stránkách: http://cistaplzen.cz.

Pracovní doba sběrných dvorů:

Sběrný dvůr v ulicích Edvarda Beneše, Úněšovské, Jateční: pondělí až neděle od 9 do 12, poté od 13 do 18 hodin (vyjma státních svátků)

Otevírací doba ostatních sběrných dvorů a sběrných míst: http://cistaplzen.cz

ilustrační foto

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka