Plzeňská Viktoria hlásí další změny v kádru

Ještě před blížícími se vánočními svátky oznámila Viktoria další aktuality ze sportovního úseku klubu. Do konce aktuální sezony byl prodloužen kontrakt s útočníkem Janem Holendou.

Cílená propagace v Plzni

 „Honza během podzimního angažmá prokázal, že je pro Viktorii platným hráčem. Od prvního dne je na něm vidět obrovská chuť do fotbalu, chce se dále zlepšovat a pomoci Plzni k vytouženému titulu. Pevně věříme, že po zimní přípravě s týmem se jeho přínos pro klub ještě zvýší,“ řekl na adresu důrazného útočníka generální manažer Viktorie Adolf Šádek. 

Na hostování do týmů nejvyšší soutěže pak míří dvojice mladých talentů. Martin Chrien odehraje jarní část SYNOT ligy v dresu Českých Budějovic, Matěj Končal míří na roční hostování do týmu Mladé Boleslavi. „V obou případech se jedná o talentované fotbalisty, oba se navíc v průběhu podzimu potýkali se zdravotními problémy. V nabité konkurenci současného kádru Viktorie by nedostávali potřebný herní prostor, věříme, že na hostováních prokážou svou perspektivu a kvalitu. Budějovic e i Boleslav měly o hráče intenzivní zájem, oba fotbalisté šanci dostanou. Bude nyní záviset pouze na nich, jak se této možnosti chytí,“ doplnil Šádek. 

Dalším viktoriánem, který si vyzkouší angažmá mimo Štruncovy sady, je dvacetiletý plzeňský odchovanec Daniel Černý. Autor dvaceti podzimních branek v Juniorské lize stráví jarní část sezony v dresu Viktorie Žižkov. „Dan již několik sezon prokazuje své střelecké kvality, jeho letošní brankový účet je impozantní. Po dohodě s hráčem a jeho manažerem jsme zvolili jeden z předních týmů druhé ligy, kde se potká s kvalitními spoluhráči a zároveň zažije tlak vyplývající ze hry o postup do nejvyšší soutěže. Tyto zkušenosti by ho do budoucí kariéry mohly hodně posunout,“ dodal na adresu Daniela Černého Adolf Šádek. 

Viktoria nadále řeší situaci Marka Bakoše, po lednovém startu přípravy se na hostování mohou posunout také další nadějní fotbalisté z plzeňské juniorky. „S Markem i zájemci o jeho služby jsme v úzkém kontaktu, rozhodovat by se mělo v nejbližších dnech. Vyjma toho je však kádr Viktorie pro tuto chvíli konečný, další možné novinky by bylo možno očekávat až po Novém roce,“ uzavřel Adolf Šádek. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.12.2014 13:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka