Pondělí na Finále: Schmitke a další zajímavé projekce

I když Finále Plzeň odstartovalo slavnostním zahájením už v neděli večer, máme pro vás pozvánku na některé zajímavé pondělní projekce. Na své si přijde skutečně každý...

Cílená propagace v Plzni

Neotřelý, mysteriozní, napínavý i humorný, takový je česko-německý film Štěpána Altrichtera SCHMITKE, který byl doposud k vidění jen na Febiofestu a do kin zamíří až v létě. Nenechte si tedy ujít příležitost vidět ho již nyní (27. 4. od 16:30 hod.) na Finále Plzeň. K filmu a jeho uvedení dorazí i početná delegace v čele s režisérem Štěpánem Altrichterem. Moderátor Finále Plzeň Jakub Žáček ve filmu Schmitke také hraje.

Sekce ZOOM: Francie v pondělí představí film Radiostars (27. 4. od 16:30 hod.). Na tento snímek vás zve Alliance française de Plzeň, vstup na tuto projekci je proto ZDARMA. Vstupenky je však nutné si zarezervovat a vyzvednout!

Křest knihy Schůzky se stíny Jiřího Svobody editorů Jana a Ivany Lukešových proběhne v pondělí 27. 4. od 19:00 hod. v Primátorském salonku v prvním patře Měšťanské besedy za přítomnosti režiséra Jiřího Svobody i obou autorů. Vstup na tuto akci je ZDARMA.

Dalším zástupcem celovečerních hraných filmů, na který byste určitě měli zajít, je snímek Děti, režiséra Jaroslava Vojtka, (od 21:30 hod.) vyprávějící čtyři příběhy o dětech a rodičích. Snímek uvede scénarista Marek Leščák.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.04.2015 08:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka