Před koncertem Suzanne Vega vystoupí Šindelář s Kořínkem

Americká folkrocková písničkářka, zpěvačka a kytaristka Suzanne Vega vystoupí v Měšťanské besedě v Plzni. Předskokany jí budou dělat Michal Šindelář s Jakubem Kořínkem. Koncert, který slibuje jedinečný hudební zážitek, se koná v úterý 7. července 2015 od 20 hodin v rámci hudebního programu Evropského hlavního města kultury Plzeň 2015.

Cílená propagace v Plzni

„Suzanne Vega je legenda, která se stala vzorem pro mnoho dalších světových hudebníků. Je pro nás velkou poctou, že si v Měšťanské besedě zahrajeme před ní. Doufám, že publikum příjemně rozproudíme a tato jedinečná muzikantka a autorka nezapomenutelných písní si pak svoje vystoupení pořádně užije,“ říká Michal Šindelář.

Populární plzeňský hudebník Michal Šindelář a zpěvák a multiinstrumentalista Jakub Kořínek v polovině června pokřtili první společné album s názvem První ani poslední. Kmotrem se stal herec a písničkář Jiří Schmitzer.

Šindelář působil se svým otcem v kapele Katapult, hraje v Semtexu nebo Banjo bandu Ivana Mládka. Úspěšný je i na sólové dráze. Jakub Kořínek patří k největším objevům bluesových hráčů mladé generace na naší scéně. „Na koncert Suzanne Vega se moc těšíme, užijeme si ho jako muzikanti i jako diváci,“ shodují se.

Plán vystoupení Michala Šindeláře a Jakuba Kořínka pro nadcházející období:

10. července 20:00 hod oslava narozenin s Ivanem Mládkem, Comix Excellent Pub, Plzeň

Vstup zdarma

20. srpna 17:30 hod Festival Živá ulice, Plzeň

27. srpna 19:00 hod Léto vPrazdroji, Plzeň

3. října 17:30 hod Pilsner Fest, Plzeň – vystoupení s kapelou

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 30.06.2015 16:39




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka