Přehled programu Měšťanské besedy v březnu 2015

V noci na pondělí byly rozdány zlatavé sošky Oscarů. Na oceněné filmy můžete zajít do Kina Beseda v rámci speciální přehlídky Best of 2014. Čtyři Oscary (Film roku, Režie, Kamera, Původní scénář) posbírala černá komedie Birdman (promítáme 4. 3.; 20.3.) Alejandra Gonzáleze Inárrita. Čtyři Oscary (Výprava, Kostýmy, Masky, Hudba) získal i snímek Grandhotel Budapešť (promítáme znovu 20.4.). Jazzové drama Whiplash (promítáme 12. 3.) si odneslo tři sošky (Herec ve vedlejší roli – J. K. Simmons, Střih

Jarní servisní akce AUTO CB

Jedním z nejzajímavějších koncertů bude zcela jistě koncert Freda Wesleyho, údajně nejveselejšího hráče na trombón, který vystoupí v Měšťanské besedě v pondělí 30.3. od 19 hodin s  jeho vlastní kapelou The New JB´s.

Jednasedmdesátiletý Fred Wesley je znám především díky spolupráci s králem soulu Jamesem Brownem, kterého v 60. a 70. letech minulého století doplňoval nejen vokály – svými ostrými riffy a božskými sóly doplňoval saxofonistu Macea Parkera,s kterým tvořili jeho dechovou sekci. Koncert se koná za podpory Plzeňského kraje a Plzně 2015 – Evropské hlavní město kultury.

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek zazáří ve hře Vzpomínky zůstanou,  ve hře o lásce i o rodinných poutech. Jímavý milostný příběh i strhující rodinné drama se odehraje v neděli 22.3. od 19 hodin.

úterý 31.3. je jedinečná příležitost popovídat si s Václavem Chaloupkem o jeho zbrusu novém večerníčkovém zvířecím cyklu – tentokrát věnovanému gorilám. Odpolednem plným zajímavostí z natáčení s gorilami provede Iveta Toušlová, promítat se budou i dva díly nového večerníčku.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.02.2015 11:24




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka