QMI Centrum prevence v Plzni nabízí diagnozu zdravotního stavu i rehabilitační servis

QMI Centrum zdravotní prevence v Plzni nabízí přístrojovou fyzioterapii a rehabilitaci pro jednotlivce i zaměstnavatele s možností uplatnit benefitní poukázky a Cafeteria systém.

Jarní servisní akce AUTO CB

QMI Centrum prevence v Plzni nabízí neinvazivní diagnostiku zdravotního stavu, šetrný screening prsních žláz MEIK, vyšetření srdce 3D kardiovizorem a také poradenství lékařů a zdravotníků. Toto unikátní poradenské centrum nabízí komplexní diagnostiku zdravotního stavu neinvazivní a bezbolestnou formou pomocí moderní technologie preventivní diagnostiky. QMI Centrum prevence provozuje celkem tři přístroje – neinvazivní analyzátor zdravotního stavu, MEIK elektroimpedanční mamograf a EKG kardiovizor.

Možnost platby poukazy SODEXO

Poukazy společnosti Sodexo patří mezi oblíbené zaměstnanecké benefity, proto nabízíme nově našim klientům možnost úhrady poskytovaných služeb diagnostiky a fyzioterapie i touto formou!

Neinvazivní analyzátor stanoví přes 100 parametrů zdravotního stavu

Neinvazivní analyzátor stanoví přes sto parametrů zdravotního stavu, jak např. krevní obraz, metabolismus elektrolytů, průtok krve orgány, hospodaření s kyslíkem, stav cév, imunitního systému a další. To vše na základě měření teplot na pěti biologicky aktivních bodech lidského těla za pomoci termočidel, tedy bez nutnosti odběru krve. Analýza je proto vhodná nejen pro ty, kteří se bojí klasických odběrů. Výsledky měření, tedy přes sto ukazatelů analýzy krve a pochodů v těle, jsou ihned k dispozici. Okamžitě je tedy zřejmé, které hodnoty nejsou v pořádku. Těm je pak třeba věnovat zvýšenou pozornost.

Prevence a komplexní rehabilitační servis

QMI Centrum prevence v Plzni zajišťuje služby fyzioterapeuta jako jsou fyzikální terapie – přístrojová: např. radiofrekvenční terapie IRF, elektroterapie EMS a TENS, mobilizační techniky, klasické masáže, měkké techniky, taping a jiné.

Pro ženy je určeno vyšetření pomocí elektroimpedančního mamografu – MEIK.

Přístroj pracuje na principu elektrické vodivosti. Metodu elektroimpedanční diagnostiky neprovází nepříznivé průvodní jevy, které jsou typické pro klasickou mamografii. Především klientka neabsorbuje rentgenové záření, takže se může provádět opakovaně v krátkých časových intervalech. Jedná se tedy o šetrný screening nejen pro skupiny, pro které běžné metody vhodné nejsou – pro mladé dívky, těhotné a kojící matky, ale i pro ženy s prsními implantáty. Ty kromě bezpečnosti metody ocení i její bezbolestnost a rychlost vyšetření.

Chcete, aby Vám někdo ochotně věnoval svůj čas, naslouchal Vám a poradil?

Pak na nic nečekejte a navštivte QMI Centrum prevence!

V Plzni najdete QMI Centrum prevence na Denisovo nábřeží 6, ve druhém patře, více informací získáte a telefonicky objednat se můžete mezi 9:00 – 17:00 na recepci, na tel. čísle 777 226 651.

Navštivte web www.neinvazivnivysetreni.cz nebo FACEBOOK QMI.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.12.2014 09:20




7 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka