Rabí v sobotu ožívá tradiční dětskou Rabijádou

V sobotu 30. května 2015 bude zřícenina hradu Rabí opět po roce patřit jen dětem. V 9 hodin tam totiž startují zábavná a soutěžní klání pro rodiče a děti známá pod názvem Rabijáda aneb Hrad dětem!

Cílená propagace v Plzni

Během plnění hravých i bojových disciplín se soutěžící potkají se ševcem, tkadlenou či hokynářem, a plnit budou také úkoly, které pro ně nachystají další řemeslníci jako pekař, včelař, lovčí, zbrojíř a mnozí další. Chybět nebude ani oblíbená lanovka přes nádvoří. Trasa se soutěžními úkoly nevynechá žádná zákoutí, takže děti poznají nejen podzemí kostela, ale též příkop, hladomornu a nakonec se vyšplhají i na vysokou věž. Odměnou jim bude nejen nádherný výhled do okolní krajiny, ale za splnění všech úkolů jim přichystají řezničtí mistři dobře vypečený buřtík.

Po celý den budou dětské i dospělé návštěvníky provázet hradní šašek Vašek a princezna Jasmínka. Koho potrápí během dne hlad a žízeň, bude je moci zahnat ve stánku s občerstvením přímo na hradním nádvoří. Běžné prohlídky v tento den neprobíhají. Otevřeno bude do 16:00 hodin. Více na http://www.hrad-rabi.eu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
29.05.2015 14:01



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka