ROP Jihozápad připravil na prázdniny soutěž pro cestovatele

Už čtvrtým rokem se může veřejnost zapojit do letní cestovatelské soutěže s názvem KOMPAS, tentokrát s heslem Cestuj s ROP Jihozápad!, kterou pořádá Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad.

Cílená propagace v Plzni

Podstatou soutěže je cestování napříč Plzeňským a Jihočeským krajem a návštěva vybraných projektů podpořených financemi z Evropské unie prostřednictvím Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad. Účastníci soutěže mohou vyhrát hodnotné ceny.

Soutěž KOMPAS bude probíhat od 1. 7. do 31. 8. 2015. Celkem mohou návštěvníci vybírat z 16 soutěžních míst, konkrétně mohou navštívit například v jižních Čechách Hornické muzeum Rudolfov, Sportovní zařízení TJ Fezko ve Strakonicích, Regionální muzeum v Českém Krumlově, Městské muzeum v Týně nad Vltavou, park 4Dvory v Českých Budějovicích, píseckou Sladovnu, Městské divadlo Prachatice a sportovně-rekreační komplex Borek. V Plzeňském kraji pak Muzeum knihtisku a knihy v Plzni, koupaliště v Nýřanech, letní kino v Klatovech, Masarykovo náměstí ve Stříbře, pavilon skla Klatovy a Svatojánské muzeum v Nepomuku. 

Přihlásit se do soutěže a zároveň hlasovat lze zadáním unikátního kódu, který zájemci naleznou přímo v navštíveném soutěžním místě. Každý účastník soutěže může unikátní kód daného místa zaslat pouze jednou. Pokud však navštíví více soutěžních míst, zvýší svou šanci vyhrát.

„S návštěvními místy se lze také od počátku července seznámit každý pátek v MF Dnes v rubrice Tipy na výlety. Každý týden bude v rámci slosování oceněno několik výherců,“ uvedl Karel Hron, ředitel Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka