Rozhovor s Veronikou Robotkovou - finalistkou Česko-Slovenské MISS 2015

Finalistka soutěže Česko-Slovenská MISS 2015 Veronika Robotková podporuje charitativní projekt Vostrá krása. Přečtěte si rozhovor!

Cílená propagace v Plzni

Rozhovor s finalistkou Česko-Slovenské MISS 2015

Odkud pocházíte? Jaké je Vaše rodné město?

Narodila jsem se v Třebíči, ale do svých 20 let jsem žila v malé vesničce jménem Jinošov. Momentálně bydlím v Brně, kde studuji.

Co je u vás doma nejkrásnější? Proč bychom měli přijet do Vašeho města na návštěvu?

Pozvala bych Vás do Brna a celkově na jižní Moravu na dobré vínko a podívat se na krásnou přírodu. V Brně můžete navštívit hrad Špilberk, nebo katedrálu na Petrově. Určitě bych Vás pozvala na přehlídku ohňostrojů, které se konají v létě na Špilberku, nebo Brněnské přehradě. Jsou doprovázeny hudbou a ta atmosféra je opravdu nepopsatelná. Brno je také proslulé skvělým hokejem, takže byste určitě měli zajít na hokejový zápas. Je to obrovský zážitek.  A co se týče Třebíče, je to historické město a jsou zde památky UNESCO, takže by Vás mohlo také zaujmout.

Proč se účastníte soutěže Česko-Slovenská MISS?

Chtěla jsem to zkusit, protože, kdo nic nezkusí, nic nezažije. Zaujal mě originální nápad spojit Českou republiku a Slovensko v soutěži krásy. A i to, že se nejedná jen o soutěž krásy, ale hlavně o zdravou krásu, která je spojená s charitativním projektem.

Prozraďte mi vaše životní úspěchy, ze kterých máte radost. Ať už ze soutěží krásy, modelingu nebo z oblasti studia, tvorby či sportu.

Jako životní úspěch považuji to, že mám skvělou rodinu a přátele, na které se mohu spolehnout. To je podle mě to nejdůležitější. Z toho druhého hlediska mám radost z úspěšného dokončení druhého ročníku vysoké školy a doufám, že příští rok i úspěšné obhájení bakalářské práce :-). Z modelingu si nejvíce vážím vycestování do Indie, kde jsem strávila krásné 2 měsíce. Byl to pro mě obrovský zážitek, který mi i tak trochu změnil život.

Jaký muž je podle vás krásný?

Ten, který má krásné srdce.

Jaký je nejlepší recept na ulovení chlapa?

Myslím si, že lovení bychom měli nechat spíše na chlapech. Nebo alespoň já nejsem lovící typ :-D  Ale určitě nedělat věci, které bychom normálně nedělaly, jen abychom zaujaly. Může to mít opačný důsledek a nebo chlapa sice ulovíme, ale postupem času zjistí, jaký člověk vlastně jsme. Zůstat svá a na nic si nehrát, to je podle mě to nejdůležitější.

Jaký je Váš vztah k Plzni, kde se na podzim koná finále soutěže Česko-Slovenská MISS?

V Plzni jsem byla popvé na castingu a podruhé na soustředění, takže nemohu posoudit.

Jako finalistka soutěže Česko-Slovenská MISS podporujete literární scifi projekt Vostrá krása. Máte ráda fantazii?

Ano, fantazii mám ráda a myslím, že každý člověk si užívá, když se může nechat vtáhnout do světa své představivosti.

Knížku Vostrá krása bude ilustrovat Petr Šrédl, který namaloval vaši karikaturu. Jak se vám s Petrem spolupracovalo a jak se vám karikatura líbí?

Pan Petr je moc milý, usměvavý a hlavně šikovný. Karikatura se mi opravdu podobá a jsem z ní nadšená. A jelikož se kreslení věnuji, tak určitě něco takového také zkusím.

Vaše karikatura se bude dražit na podporu knihy Vostrá krása a sdružení Krása v srdci. Za kolik peněz by se podle vás mohla vydražit?

To nedokážu říct, ale samozřejmě budu nabádat své známé, aby si koupili moji karikaturu :-D Budu ráda za jakoukoli částku, protože i málo může pomoci.

Jak se vám projekt Vostrá krása líbí a proč by ho měli lidé podpořit?

Tento projekt se mi líbí především proto, že výtěžek z prodeje knihy půjde v celé výši na sdružení Krása v srdci. Bohužel v dnešní době je mnoho charitativních sbírek, které sice ukazují na to, že výtěžek z prodeje např. dárkových předmětů půjde na dobrou věc, ale ve skutečnosti se odvádí jen 5 % z vybrané částky. Tohle vím z vlastní zkušenosti a je to bohužel velmi smutné, že někteří lidé si vydělávají peníze pomocí sbírky pro charitativní účely. Charitativní projekt by měl být dělaný ze srdce a ne kvůli tomu, abychom z něj těžili my. A proto by ho měli lidé podpořit.

Zajímavé odkazy:

sdružení Krása v srdci

Česko-Slovenská MISS

malíř Petr Šrédl

projekt Vostrá krása

scifi web Vanili.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka