Senioři z „Trojky“ pojedou na podzim na zájezd historickým autobusem

Městský obvod Plzeň 3 pořádá každoročně několik zajímavých zájezdů, které si senioři mohou koupit za lákavé ceny.

Cílená propagace v Plzni

„V letošním roce jsme předložili seniorům s trvalým bydlištěm na území našeho obvodu pět tuzemských a jeden zahraniční zájezd. Prodej se uskutečnil v polovině března a jako každý rok byl i letos enormní zájem. Proto jsme při jarním prodeji našim seniorům slíbili ještě další, podzimní zájezdy, a slovo jsme dodrželi“, říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer. 

„Pro seniory je připraven speciální zájezd historickým autobusem Karosa ŠD 11 z roku 1977, se kterým se mohou vypravit do Klenčí pod Čerchovem, kde bude připraven program s ukázkami tradičních řemesel na Chodsku spojený s ochutnávkou koláčů a návštěvou Dřevorubeckého muzea, informuje Radislav Neubauer.

Dále se senioři mohou vypravit na oblíbený zájezd za unikáty do Starého Města pražského nebo navštívit bavorský Norimberk v čase adventním včetně prohlídky císařského hradu“, dodává David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Zájezdy si mohou senioři zakoupit ve čtvrtek 3. září 2015 od 8 hodin ráno v budově ÚMO Plzeň 3, sady Pětatřicátníků 7, ve Sněmovním sále ve 3. patře budovy. Pokud se všechna volná místa nevyprodají, budou nabízena v následující úřední dny až do vyprodání u pí. Markové, I. patro budovy, kancelář č. 26, kde je k dispozici i podrobnější program zájezdů. Při úhradě zájezdů předloží účastník občanský průkaz. U manželské dvojice postačí, pokud se dostaví v den prodeje jen jeden z nich a předloží občanský průkaz manžela/manželky.

„Rádi bychom naše seniory informovali, že z důvodu velkého zájmu o zájezdy budou v den prodeje upřednostněni ti zájemci, kteří se v letošním roce nezúčastnili žádného zájezdu pořádaného naším obvodem“, upozorňuje David Procházka.

Pro zájemce platí ještě jedno důležité upozornění. V den prodeje, tj. čtvrtek 3. 9. 2015, bude budova úřadu otevřená již od 6 hodin ráno. Při příchodu si každý vyzvedne na recepci pořadové číslo, které bude vydáno pouze jednou.


TERMÍN TRASA ZÁJEZDU CENA

24. 9. 2015 HISTORICKÝM AUTOBUSEM ZA CHODSKÝMI TRADICEMI  v Klenčí pod Čerchovem návštěva dvouhodinového programu s ukázkami tradičních řemesel -  prohlídka  muzea J. Š. Baara  a v Peci pod Čerchovem prohlídka Dřevorubeckého muzea 150,- Kč včetně programu a vstupů

6. 10. 2015 UNIKÁTY VE STARÉM MĚSTĚ PRAŽSKÉM  návštěva Muzea Karlova mostu spojené s plavbou „pražskými Benátkami“ – prohlídka interiérů Stavovského divadla a Staroměstské radnice    120,- Kč

8. 12. 2015 ADVENTNÍ NORIMBERK prohlídka císařského hradu Norimberk  - procházka historickým centrem Norimberku spojená s návštěvou vyhlášených adventních trhů


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka