Sháníte vhodný inhalátor?

Chcete předcházet běžným rýmám, urychlovat uzdravení nebo zmírnit alergické potíže? Vyberte si a především používejte vhodný inhalátor. Poradíme vám, jaké inhalátory jsou na českém trhu k dispozici.

Cílená propagace v Plzni

Inhalátor je dobrý pomocník v boji s rýmou či alergií

Používáním kvalitního inhalátoru můžete nejen léčit astma ale také předcházet rýmě nebo chřipce a inhalace také pomáhá  urychlovat uzdravení a zmírňuje alergické potíže. Inhalování je moderním a šetrným způsobem prevence a léčby potíží či nemocí dýchacích cest.

Jaké funkce vlastně inhalátor má?

  • Inhalátor zlepšuje průchodnost dýchacích cest.

  • Rozpuštěním přebytečných sekretů se zlepšuje vykašlávání a uvolňují se nosní dutiny.

  • Zlepšuje obranyschopnost organismu a podporuje celkové zlepšení funkcí sliznice dýchacích cest.

Jak se inhalátory používají?

Pára (jemná mlha) z inhalátorů se standardně vdechuje pomocí náústku. Tím se pročistí dýchací cesty od zaschlého sekretu či choroboplodných zárodků. Když inhalujete pomocí masky a nadechujete se nosem, tak podporuejte obnovení správné činnosti nosní dutiny, nadbytečný hlen se uvolní a dojde ke zklidnění nosní sliznice. Inhalace přispívá k odstranění bakterií a nečistot a slouží k prevenci ucpávání vedlejších nosních dutin a k prevenci zánětů středního ucha.

Existuje více druhů inhalátorů, zvlhčovačů vzduchu a ionizátorů

Na českém trhu existuje mnoho druhů zdravotnických pomůcek jako jsou dětské inhalátory, cestovní, kompresorové nebo ultrazvukové inhalátory, ionizátory a zvlhčovače vzduchu. Při koupi inhalátorů si ověřte, zda prodejce v kamenné prodejně nebo eshop s inhalátory garantuje záruční a pozáruční servis inhalátorů a jaké k inhalátorům nabízí příslušenství. Užitečným doplňkem k inhalátorům je dětská nebo dospělá maska, dýchací náustek nebo speciální nosní nástavec a propojovací hadička.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka