Škoda Transportation podpoří plzeňské hokejisty i příští rok

Společnost Škoda Transportation zůstává generálním partnerem hokejového klubu HC Škoda Plzeň i v nadcházející sezóně 2016-2017. Naváže tak na několikaletou tradici podpory plzeňského hokeje.

Cílená propagace v Plzni

Škodovka podporuje plzeňský hokej už 7 let, a to od sezóny 2009/2010, kdy se na dresy hokejového klubu vrátilo logo s okřídleným šípem. Od roku 2012 se Škoda Transportation stala generálním partnerem a klub od té doby nese jméno Škoda. 

„Škoda Transportation a hokejový klub HC Škoda Plzeň k sobě neodmyslitelně patří už několik sezón, a proto jsem rád, že naše tradiční spolupráce bude pokračovat. Plzeňskému týmu dlouhodobě fandím a přeji mu hodně štěstí,“ řekl Josef Bernard, člen dozorčí rady Škoda Transportation.

„Škoda Transporation je významným partnerem klubu již několik let. Společně se nám povedlo získat extraligový titul a já pevně věřím, že se nejednalo o poslední. Velmi mě těší, že je tato významná firma, která je svázána s historií Plzně našim partnerem a spolupráce i nadále pokračuje“ dodal k nově podepsané smlouvě o partnerství šéf klubu a ikona plzeňského týmu Martin Straka.

Josef Bernard a Martin Straka se potkávají i mimo pracovní povinnosti. Oba jsou patrony projektu Škoda FIT, jehož cílem je podpořit vědomí, že zdravá výživa, pohyb a péče o zdraví by se měla stát samozřejmou součástí života. Společně se tak účastní právě probíhající jarní série výběhů s osobnostmi po městech plzeňského kraje. Vyústěním projektu bude Škoda FIT Půlmaraton, který se uskuteční 28. května v Plzni. 

Kromě hokeje podporuje Škoda Transportation také další sportovní aktivity. Firma sponzoruje dva sportovní areály – Škodaland a Škoda Sport Park a také Atletický klub Plzeň. Od podzimu 2015 je Škoda Transportation iniciátorem projektu Škoda FIT.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka