Souboj Titánů 2015

Na podzim opadává listí, po zimě tají ledy a na jaře začíná v Plzni burácení v ochozech stadionu. Blíží se něco velkého. 4.dubna 2015 v hale TJ Lokomotiva Plzeň! Na podzim opadává listí, po zimě tají ledy a na jaře začíná v Plzni burácení v ochozech stadionu. Blíží se něco velkého. Letošní Souboj Titánů se vrací v naprosté parádě a se vší slávou, jakou si tento turnaj zaslouží. Jarní Souboj Titánů rozhodně nestrádá na podzimní částí, ba naopak je letos opět silnější než kdy dříve. Evropská show

Cílená propagace v Plzni

Na podzim opadává listí, po zimě tají ledy a na jaře začíná vPlzni burácení vochozech stadionu. Blíží se něco velkého. Letošní Souboj Titánů se vrací vnaprosté parádě a se vší slávou, jakou si tento turnaj zaslouží. Jarní Souboj Titánů rozhodně nestrádá na podzimní částí, ba naopak je letos opět silnější než kdy dříve. Evropská show se vrací do západočeské metropole, aby se znovu utkali ti nejlepší gladiátoři. Spolu snimi bude opět připravená špičkově vybavená hala, jako tomu u galavečeru evropského formátu bývá zvykem.

Loňský rok na dubnovém turnaji proběhlo české finále European Muaythai League (E.M.L.). To bude znovu, ale nyní se E.M.L. zahájí už právě zde 1. eliminačním kolem vČeské republice. Tradiční český turnaj Souboj Titánů tak má tu čest uspořádat první kolo. Můžete se tak těšit na tři pyramidy a to ve třech váhových kategoriích -66,68 kg, -72,57 kg a -76,2 kg. Celkem dvanáct bojovníků vplných pravidlech thajského boxu, zkrátka ten nejlepší výkvět se popere o postup do českého finále. Pamatujete vloni? Moncol, Sova a Kohout vybojovali právě vPlzni své tituly. Reprezentovali Českou republiku vevropském kole E.M.L, znichž posledně jmenovaný ponese naší vlajku i ve světovém finále. Kdo se zúčastní prvního kola eliminace, můžeme jen hádat. Budou to třeba loňští finalisté Mraček nebo Šindelář, kteří ukázali velké srdce během eliminací. Nebo se zúčastní i ti, kteří loni váhali? Loni dokázali pyramidou zamávat i bojovníci zjiných stylů než muay-thai a připravili tak pro diváky velkolepou podívanou. Osobně jsem zvědavý, kdo bude postupně nominován. Celkovému obsazení zápasů se budeme jednotlivě věnovat.

Souboj Titánů 2015 neusíná na vavřínech a proběhne pro fanoušky zajímavá změna. Nebudou zde žádné předzápasy, tudíž turnaj začne rovnou zostra a divák tak vpadne do přímého boje. Celkem tři části turnaje obsahují kromě zmíněných pyramid E.M.L. i dvojici zápasů vpravidlech K-1, superfight vpravidlech muay-thai a dva zápasy vpravidlech KMM – po úspěšné premiéře zápasu na listopadovém turnaji se vrací zpět. A opravdovou třešničkou je potvrzená účast české legendy Luboše Vrňaty právě vsouboji KMM. Neskutečná podívaná a přes 14 atraktivních zápasů.

O prodeji vstupenek na Souboj Titánů 2015 budeme včas informovat. Předpokládaný prodej vstupenek na internetu začne vpolovině února.

Souboj Titánů 2015

KDY: 4. dubna od 18:00

KDE: TJ Lokomotiva Plzeň

PROGRAM:

pyramida čtyř zápasníků E.M.L. – 66,68 kg

pyramida čtyř zápasníků E.M.L. – 72,57 kg

pyramida čtyř zápasníků E.M.L. – 76,2 kg

dva zápasy vpravidlech K-1

dva zápasy vpravidlech KMM

superfight vpravidlech muay-thai

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka