Sousedé z plzeňských Bor se porvali

Špatné sousedské vztahy vyústily ve fyzické napadení. Jeden ze sousedů během hádky nastříkal druhému do obličeje obranný sprej.

Cílená propagace v Plzni

Případ napadení mezi sousedy, které se odehrálo v Plzni na Borech v listopadu loňského roku, uzavřeli policisté Obvodního oddělení Plzeň - Bory po dvou měsících řádného a důkladného prověřování.

Na konci šetření dospěli k závěru, že jeden z aktérů incidentu, 32letý  muž z Plzně je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví, pro který mu nyní sdělili podezření. Pachatel měl druhého listopadu loňského roku v půl desáté dopoledne nejdříve slovně a poté i fyzicky na ulici před domem v Arbesově ulici napadnout svého o 33 let staršího souseda. Ten jej v okamžiku, kdy se setkali před domem, oslovil a dotázal se, zda jej baví neustále rušit ostatní obyvatele bytového domu boucháním do zdí. Místo odpovědi se mu dostalo vulgárních nadávek a nakonec nastříkání pepřového obranného spreje do očí a obličeje. Poté, co útočník z místa odešel, napadený muž, který byl zásahem spreje dočasně oslepen, se nakonec dostal do svého bytu, kde si obličej i oči řádně vypláchl.

Nakonec nebylo třeba ani lékařského ošetření, neboť útok nezanechal na jeho zdraví žádné následky. Mladšímu z mužů nyní za toto protiprávní jednání hrozí trest odnětí svobody v dálce trvání až dvou let.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 31.01.2015 07:02



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka