Spoustu zábavných kurzů najdou od září děti, dospělý a senioři v Domě digitálních dovedností

Pořádně nabitý bude od září nový školní rok v Domu digitálních dovedností v Plzni v Dominikánské ulici 9. Připravené jsou zábavné kurzy, ze kterých mohou vybírat všechny věkové generace od dětí až po seniory. Mimo to jsou připravené kurzy i pro rodiče, kteří se chystají vrátit do pracovního procesu po rodičovské dovolené. Léto ještě není ani v půlce a my už pro vás chystáme novou várku podzimních kurzů a kroužků. Těšit se můžete i na pár novinek.

Cílená propagace v Plzni

Pokud si lámete hlavu, jak zabavit své děti po vyučování až začne škola, můžete je přihlásit hned do několika kroužků zaměřených na programování, robotiku, grafiku, komiks, přírodovědné experimenty Pasco či do kroužku fotografie. Mezi novinky patří kroužek Videa, Létání s drony, Virtuální realita – modelování a kroužek programování LegoWeDo, při kterém za pomoci programu Scratch se děti naučí tvořit programy a algoritmizaci. Vše je propojeno zábavnou formou, která naučí děti logickému a analytickému myšlení.

Dospělí jedinci najdou zábavu ve stále úspěšných kurzech. Začínající programátoři si velmi rychle oblíbí kategorii zaměřenou na Technično. Zde mohou vybírat z programovacích kurzů (Python, C#, Android), které jim prohloubí znalosti vprogramovacím jazyku a konzolových web aplikacích. Své programovací znalosti mohou také více zdokonalit vkurzu zaměřeném na tvorbu webových stránek HTML a tvorbu webových stránek ve volně dostupném redakčním systému Wordpress. Zájemci, kteří uvažují nad tvorbou založení internetového obchodu – podnikání na internetu jistě zaujme kurz E-shop aneb začni podnikat. I v této kategorii se mohou těšit dospělí jedinci na horkou novinku. Tím je kurz Létání s drony, ve kterém se naučí řídit bezpilotní letadla.

Kreativně zdatní jedinci si zajisté vyberou zkategorie Výtvarno. Tato kategorie obsahuje především grafické kurzy (Staň se grafikem, První kroky Photoshopem) a fotografické kurzy (Komplexní kurz fotografie, Zoner Photo Studio 16), které jsou vedené profesionály a jsou určeny začátečníkům i pokročilým. Zájemci o filmařské umění mohou vstoupit do tohoto světa skrz kurzy Vytvoř vlastní film – Pinnacle nebo Úprava videa – Adobe.

Ti, kteří potřebují prohloubit základní počítačové dovednosti, mohou vybírat z kategorie Praktično, konkrétně zkurzů Počítač naplno, Tablety Android a kurzy zaměřené na balíček Microsoft Office – Word, Excel a PowerPoint.

Jak již bylo v úvodu zmíněno, připravené jsou i vzdělávací kurzy pro ženy a muže vracející se po rodičovské dovolené na trh práce. Cílem vzdělávacího cyklu je usnadnit zájemcům o kurz návrat zpět do pracovního procesu, či jim pomoci začít srealizací vlastního podnikání. Jedná se o kurzy E-shop aneb začni podnikat, Wordpress a MS Word 2010. Rodiče mohou využít po dobu kurzu zdarma služby hlídání dětí odborně školeným personálem.

Kapacita kurzů je omezená, proto by zájemci neměli spřihlášením příliš dlouho otálet. Více informací najdete na webových stránkách www.dddplzen.eu nebo je možné se přihlásit na telefonu 378 035 534 či 378 035 536, případně e-mailu ddd@plzen.eu.

Autor: Ivona Krausová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 03.08.2015 07:00




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka