U bavorského Lamu našli nohy rysů. Policisté hledají svědky

U německé obce Lam byly nalezeny přední nohy dvou zastřelených rysů. Němečtí policisté pátrají po totožnosti neznámého střelce.

Jarní servisní akce AUTO CB

Němečtí policisté z Polizeiinspektion Bad Kötzting se obracejí na veřejnost a hledají svědky i mezi českými občany. Svědci by svými informacemi mohli pomoci německým policistů objasnit případ.  
     Policisté z Bad Kötztingu pátrají po jednom nebo více pachatelích, kteří zastřelili dva rysy a v polovině května 2015  jejich čtyři přední nohy odhodili v lesním porostu u obce Lam v blízkosti německo-českých státních hranic. Rozsáhlá policejní vyšetřování v úzké spolupráci se Státním zastupitelstvím Regensburg dosud nevedla k objasnění tohoto případu.
     Bavorské státní ministerstvo pro životní prostředí a ochranu spotřebitelů vypsalo za poznatky, které povedou k vypátrání pachatele/pachatelů, odměnu ve výši 10 tisíc euro. Odměnu nelze soudně vymáhat ani jiným způsobem nárokovat. Je určena soukromým osobám, nikoliv veřejným činitelům, kteří mají profesní povinnost potírat trestnou činnost.
     Veškeré informace přijmou němečtí policisté policejní inspekce Bad Kötzting na telefonním čísle služebny 0049-9941/9431-0, nebo jejich čeští kolegové z Oddělení mezinárodních vztahů Schwandorf na čísle 974 814 307.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 05.09.2015 06:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka