V Tachově přepadli za bílého dne prodavačku

Tachovští kriminalisté se od čtvrtka intenzivně zabývají případem loupežného přepadení, ke kterému došlo mezi 13:00 hod. a 13:10 hod. v Tachově. Dosud neznámý pachatel vstoupil do prodejny oděvů v ulici Boženy Němcové a při tom, když jej prodavačka obsluhovala, ji napadl elektrickým paralyzérem.

Cílená propagace v Plzni

 Žena upadla na zem, kde se začala bránit, pachatel ji však opětovně napadl paralyzérem a kopy. Když se 40leté ženě podařilo pachateli vymanit a utéct do protějšího roku místnosti, neznámý muž vytrhl zásuvku prodejního pultu a odcizil z ní asi 57 000 korun a 700 euro. Následně z prodejny utekl pryč.

Z místa s největší pravděpodobností odjel s vozidlem značky Volkswagen Passat tmavé barvy. Zadní okno a okna u zadních dveří byla zatmavená. Registrační značka začínala pravděpodobně na písmena CM nebo GM. K osobě pachatele je známo to, že byl vyšší postavy a byl holohlavý.

Kriminalisté se s žádostí o pomoc obracejí na občany, kteří se nacházeli v uvedené době v blízkosti místa přepadení a mohli by k uvedenému případu poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatele, aby se jim ozvali na tel.: 974 322 015. Informace mohou sdělit také na linku 158. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 20.12.2014 06:03



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka