Viktoria prodloužila smlouvy s Janem Holendou a Michalem Ďurišem

Ještě před koncem sezony 2014/2015 si mistrovská Viktoria Plzeň pojistila služby dvou ofenzivních fotbalistů. Do června 2017 stvrdil své působení ve Štruncových sadech Jan Holenda, ještě o rok déle spojil svou budoucnost s Plzní Michal Ďuriš.

Cílená propagace v Plzni

Slovenský reprezentant odehraje o víkendu poslední duel v dresu Mladé Boleslavi, v červnu se již bude hlásit do přípravy v týmu ligových šampionů. 

„S oběma hráči se jednalo o krátké jednání, všechny strany měly na podepsání kontraktů velký zájem. Honza Holenda odvedl Viktorce především v jarní části sezony vynikající služby a zabojoval o pozici útočné jedničky. V součtu s vynikající tréninkovou morálkou a Honzovou velkou chutí v Plzni pokračovat se pro klub jednalo o jasné rozhodnutí. Míša Ďuriš prokázal i na hostování v Boleslavi své fotbalové kvality, k Viktorce i k regionu ho navíc pojí silný vztah. Jedná se o slovenského reprezentanta, který směrem do ofenzivy může zastat hned několik postů. Jsme velmi rádi, že se tento bojovník do kádru vrací a bude trenérovi k dispozici hned od startu letní přípravy,“ řekl k podpisům obou hráčů generální manažer Viktorie Adolf Šádek. 

„Z mé strany nebylo o čem přemýšlet. V Plzni jsem našel špičkově fungující klub, výborné spoluhráče a hlavně vysoké ambice. Zisk titulu byl jedním z nejhezčích okamžiků mé fotbalové kariéry, nyní se pokusím ze všech sil pomoci k další úspěšné sezoně. Naším cílem je jednoznačně postup do evropských pohárů, tomu bude celá letní příprava podřízena,“ uvedl Jan Holenda. 

„S vedením Viktorky jsme se s předstihem dohodli, že se v létě opět připojím k Plzni. V Boleslavi jsem prožil krásný rok, ze všech sil se budu snažit v sobotu pomoci týmu k definitivě předkola Evropské ligy. To by za mě bylo ideální loučení, Boleslav si tento úspěch bezesporu zaslouží. Po krátké dovolené se pak budu těšit zpět do Doosan Areny. K Plzni mám srdeční vztah, klub i město jsem jednoduše vzal za své. Budu se snažit, abych přispěl k dalším fotbalovým úspěchům. V dresu Viktorky jsem zažil evropské poháry a tyto okamžiky si budu chtít zopakovat,“ doplnil informace Michal Ďuriš. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 28.05.2015 13:48



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka