Vzdělávání pro dospělé v Karlovarském kraji

V Karlovarském kraji existuje webový portál, kde mohou zájemci o vzdělávání najít rekvalifikace, semináře a kurzy ze všech oborů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na Portálu dalšího vzdělávání v Karlovarském kraji (DVKK) se mohou zdarma zaregistrovat všechny vzdělávací instituce/firmy, které nabízejí své služby v Karlovarském kraji, i když v tomto kraji nemají sídlo. Poskytovateli, který se na portálu zaregistruje a vytvoří si vyplněním formuláře svůj profil, nabízíme možnost zdarma na portálu zveřejnit svou nabídku a v případě zájmu získávat emailem poptávky po dalším vzdělávání (DV) v oboru, který si sám zvolí. Zájemci o jeho služby jej mohou přímo oslovit prostřednictvím kontaktního formuláře. Poskytovatelé si své profily sami spravují a aktualizují.

Kromě nabídky kurzů DV jednotlivých poskytovatelů nabízíme možnost na portálu zveřejňovat i jednorázové vzdělávací akce (např. přednášky, besedy, workshopy, semináře), které se objevují na úvodní straně.

Zájemcům o vzdělávání nabízíme snadné vyhledávání konkrétního kurzu dle oboru, místa či typu kurzu, v případě zájmu mohou zaregistrovaní zájemci pravidelně získávat emailem výpisy nových nabídek v oboru, který si sami zvolí. Zájemci mají možnost kontaktovat poskytovatele vzdělávání prostřednictvím kontaktního formuláře a po absolvování kurzů na vyzvání poskytovatele kurzy i hodnotit.

Pokud v nabídce DV nenaleznete typ vzdělávání, který pro sebe nebo pro své zaměstnance hledáte, můžete si vytvořit pomocí poptávkového formuláře přesně specifikovanou poptávku, která bude zveřejněna na portálu a zdarma ji mohou i obdržet emailem všichni zaregistrovaní poskytovatelé DV.

Všechny služby jsou na portálu nabízeny zdarma. Zaregistrovaní poskytovatelé/uživatelé mohou snadno vkládat údaje o vzdělávacích nabídkách/poptávkách prostřednictvím jednoduchého nabídkového či poptávkového formuláře.

Pro snadnější orientaci v problematice DV je pro vás připraven slovník pojmů (v menu), odkazy na instituce zabývající se DV (v menu) a články o aktuálním dění v oblasti DV (na úvodní straně a v menu).

Naším cílem je poskytnout obyvatelům Karlovarského kraje ucelený přehled o nabídce vzdělávacích aktivit pro dospělé, ale také rozšířit povědomí veřejnosti o jedné z důležitých etap celoživotního vzdělávání, jíž je další vzdělávání.  Portál jsme koncipovali tak, aby byl přehledný a snadno ovladatelný. 

Přejeme vám, aby byl pro vás portál přínosem a abyste se na něj rádi vraceli.

web: www.dvkk.cz



Autor: Markéta Adamcová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.01.2015 10:44




3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka