Absolventi Senior akademie odjeli s centrálním obvodem na exkurzi do Prahy

Vánoční dárek od plzeňského centrálního obvodu obdrželi senioři, kteří úspěšně zakončili pilotní projekt Plzeňské Senior akademie III, v podobě exkurze do pražského Muzea policie.

Cílená propagace v Plzni

Tam s nimi vyrazili jejich školitelé z Odboru analýzy a prevence kriminality Městské policie Plzeň metodici Andrea Vlčková, Karel Zahut a velitel Pavel Beránek.

Autobus, se kterým senioři odjeli do Prahy, přistavil osobně starosta plzeňského centrálního obvodu David Procházka, pro kterého je řízení autobusu velikým koníčkem a který má na jízdu s autobusem všechna oprávnění.

„Myslím, že si exkurzi do Prahy naši senioři zaslouží a nejenom za perfektní zvládnutí našeho pilotního bezpečnostního projektu. Jsem rád, že jsem mohl dodržet svůj slib a osobně přistavit autobus na místo odjezdu. Příbuzné seniorů chci ujistit, že cestu do Prahy a zpět s nimi absolvoval již řidič profesionál“, říká s úsměvem David Procházka, starosta centrálního obvodu.

„Projekt Plzeňské Senior akademie je velmi úspěšný a jsem velmi potěšen, že mohu od samého počátku přispět alespoň troškou v podobě přednášky na téma odpadového hospodářství. Velký dík zcela jistě patří Městské policii a jejím garantům projektu“, dodává Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Po exkurzi do Muzea policie navštíví senioři i vánoční trhy na Staroměstském náměstí.

„Na vánočních trzích v Praze si budou moci senioři vyzkoušet to, co se naučili a to především být ostražitý. Pevně doufám, že vše bude v pořádku a projdeme bez poskvrny“, informuje Karel Zahut, metodik prevence kriminality Městské policie Plzeň.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka