AE klub LADY Plzeň veze z mistrovství světa ve sportovním aerobiku ve Vídni tři bronzy

Závodníci Aerobik klubu LADY Plzeň reprezentovali pod vedením trenérek Terezy a Evy Fajfrlíkových Českou republiku a město Plzeň na mistrovství světa ve sportovním aerobiku, fitness týmech a aerobik group performance, které se konalo 18. - 21. 10. 2016 ve krásné multifunkční hale Multiversum ve Vídni.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňský Aerobik klub LADY si z Mistrovství světa přiváží třikrát bronzovou medaili. Kadetský pár Eliška Pechmannová a Vojtěch Vrabec svým skvělým a sympatickým výkonem obhájilo bronzovou medaili z mistrovství Evropy a jsou II. Vicemistři světa pro rok 2016. Vojtěch Vrabec pak přidal k cennému kovu další bronzovou medaili v kategorii muži. 

Plzeňská seniorská závodnice Eliška Fajfrlíková hostující v letošní sezóně v seniorském triu pražského klubu FCBHŠ přidala k velké radosti plzeňských trenérů třetí bronz. 

Zajímavostí byla nečekaná změna ve startovní listině tohoto tria. Kvůli zranění nemohla nastoupit jedna ze závodnic a místo ní se během víkendu sestavu doučil Brenton Andreoli, australský závodník a zároveň trenér tohoto tria. O to větší radost byla z vybojované medaile.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka