AE klub LADY přiváží do Plzně medaile z ME ve sportovním aerobicu

Letošního evropského šampionátu, který se konal v nizozemském Dordrechtu 12. - 14. května 2015, se zúčastnila historicky nejpočetnější výprava z plzeňského AE klubu.

Cílená propagace v Plzni

Soutěžilo se ve věkových kategoriích kadetů, juniorů, dospělých a soutěžních kategoriích sportovní aerobik, fitness aerobik a aerobic group performance. Šampionátu se zúčastnilo 800 závodníků a závodnic z 12 zemí.

Úspěch slavila nová atraktivní kategorie Aerobic group performance, ve které závodil tým AE klubu Lady Plzeň s choreografií trenérky Terezy Fajfrlíkové „Doba pana Blériota“.                                                                                                                                      Tým se skládá z 12 děvčat (Bucháčková Barbora, Cislerová Barbora, Fajfrlíková Eliška, Charvátová Tereza, Malánová Hana, Ollariová Lenka, Pechmannová Eliška, Piskačová Iva, Přibylová Emma, Roudová Adéla, Tejcová Nicole a Vopalecká Anna) ve věku od 11 do 17 let a na šampionátu jsme byli rozhodně nejmladším týmem. Již proto jsme měli z medailového umístění velkou radost, od stříbrné příčky nás dělila pouze jedna jediná známka. (Eva    Fajfrlíková trenérka a majitelka klubu)

Úspěch klub slavil i v kategorii sportovní aerobik cadet men ( 11 – 13 let) Vojtěch Vrabec obsadil stříbrnou příčku pod trenérským vedením Ireny Vrabcové s choreografií Terezy Fajfrlíkové. Vojta ke svému individuálnímu úspěchu přidal další medaili a to v páru. Se svojí partnerkou Kateřinou Staruchovou vybojovali 3. místo.

Závodníci AE klubu LADY se úspěšně nominovali na mistrovství světa, které se bude konat od 1. do 5. prosince 2015 na karibském ostrově Martinik. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 23.05.2015 03:13



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka