Aerobik klub Lady Plzeň má medaile z mistrovství republiky

V uplynulém víkendu 30. září - 2. října proběhl šampionát Mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku, Aerobic teams show a Aerobic group performance v Praze Sparta Aréně.

Cílená propagace v Plzni

1. místo v kategorii Aerobic teams show 14 – 16 let a titul Mistrně české republiky si přivezla formace „Farmář hledá ženu“- (Bucháčková Barbora, Buňatová Marie, Fajfrlíková Eliška, Havlová Aneta, Charvátová Tereza, Jiskrová Kateřina, Malánová Hana, Marešová Eliška, Minaříková Veronika, Pechmannová Eliška, Přibylová Emma, Roudová Adéla, Šnajdrová Eliška, Tejcová Nicole, Tomíčková Štěpánka, Vopalecká Anna)

3. místo v Aerobik teams show v kategorii 8-10 let vybojoval „Švihák lázeňský“ - (Hájková Veronika, Hajžmanová Barbora, Hejlová Viktorie, Kykalová Bára, Lohrová Sofie, Lomická Terezie, Martínková Tereza, Matějovičová Eva, Musilová Adéla, Nguyen Linda, Rusá Tereza, Žákovcová Barbora)

V kategorii 11-13 let sportovní aerobik páry Eliška Pechmannová a Vojtěch Vrabec obsadili 2. místo.

Eliška Fajfrlíková  v senior triu přidala k radosti plzeňského klubu 2. místo.

Pro závodníky ve sportovním aerobiku byl šampionát součastně i kontrolním závodem před nadcházejícím Mistrovstvím světa, který se koná 18. - 21. 10. ve Vídni. Svým druhým místem potvrdili, že i na MS se poperou o medailová umístění.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.10.2016 04:22



5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka