Americký fotbal v Plzni slaví 20 let. Přijďte si užít sobotní den plný sportu a zábavy

Oslava dvaceti let amerického fotbalu v Plzni. To je hlavní náplň akce American Day, která se bude konat v sobotu 19. září od 12 hodin na hřišti SK 1984 (na Lokomotivě) v Plzni jako součást festivalu sportu s názvem Sporťáček.

Jarní servisní akce AUTO CB

Návštěvníci uvidí tréninky a ukázková utkání všech týmů spadajících do klubu Pilsen Patriots.

„Naši nejmladší z flagového týmu odehrají ukázkové utkání s týmem Prague Wolf Pack. Flag fotbal je bezkontaktní forma amerického fotbalu určená především pro děti,“ popisuje první část programu předseda klubu Pilsen Patriots Tomáš Sedláček. Následně se představí hráčky ženského týmu Pilsen Angels a nakonec proběhne miniturnaj v americkém fotbale, ve kterém se postupně utkají mužstva Pilsen Patriots, Legendy (výběr bývalých hráčů Pilsen Patriots ) a Příbram Bobcats. 

Pomyslnou třešničkou na dortu budou vystoupení roztleskávaček Pilsen Cheerleaders.

Během celé akce se mohou návštěvníci aktivně zapojit do dění na hřišti, zúčastnit se dovednostních soutěží o věcné ceny, vyzkoušet si výstroj a být alespoň na chvíli součástí Pilsen Patriots. „Program bude doplněn o přehlídku starých amerických veteránů, ale i nových vozů. Nebude chybět vyžití pro nejmenší děti, jako je kolotoč, skákací hrad apod. Večer oslavy zakončí koncert plzeňských rockových kapel,“ doplnil Sedláček. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka