Andělé pro Verunku děkují

Konec aukce originálních „andělských“ obrázků ručně upaličkovaných podle předloh sedmi předních českých krajkářek je na obzoru – své nové majitele budou obrázky s podpisy krajkářek znát již v neděli 26. 11. 2017 v 11:00 hodin!

Cílená propagace v Plzni

Po domluvě s paní Bohumilou Hajšmanovou, ředitelkou agentury domácí péče Domovinka, byla aukce na fb stránkách prodloužena do 26. 11. 2017. Do té doby máte ještě šanci rozhodnout o tom, kam jednotlivé obrázky doputují! Stačí Vaši nabídku napsat do komentářů pod vybranou fotografii či poslat soukromou zprávu právě na Domovinku. Peníze získané z této dražby přímo podpoří dvanáctiletou slečnu Veroniku Vrzalovou z Plzně, která již třetím rokem bojuje se zákeřnou rakovinou, a její rodinu. Moc bychom si přáli, aby jim přinesly radost a třeba i nějaký společný nevšední zážitek!

Protože si uvědomujeme, že částka vypsaná na jednotlivé krajky, je nebesky vysoká a zároveň si vážíme jakéhokoli příspěvku, nechali jsme všechny krajky vyfotit. Nádhernými obrázky Radovana Kodery se proto může těšit každý, kdo přispěje Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům. Jeho jménem je zastřešen prodej sad pohlednic a přání s motivy našich krajek. Výtěžek putuje na transparentní účet NF a podpoří rodiny dalších onkologicky nemocných dětí.

Jménem samotné Veroniky pak bychom Vám všem chtěli moc poděkovat! Přesvědčili jsme se, že je kolem nás mnoho lidí, kteří se dokáží nadchnout pro podporu dobré věci! Náš „krajkový“ projekt podpořila i nejkřehčí bytost v Plzni, sólistka baletu DJKT Jarmila Hruškociová. Verunka se tak může těšit na setkání s ní a s prostředím divadelního světa. Poslední návštěvou představení na Malé scéně Nového divadla – Papageno v kouzelném lese – byla totiž nadšena!

Bohužel se nedá za peníze pořídit to jediné, co by Verunka skutečně potřebovala, a to je zdraví. Nicméně máme pocit, že pokud přinesou do její úžasné rodiny aspoň trochu radosti, bude naše „andělská“ mise splněna. Oba Verunčini rodiče jsou neskonale skromní a zdravotní problémy jejich dcery změnily jejich hodnotové žebříčky. Myslíme, že si tak zaslouží zase poděkování od nás!

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.11.2017 13:59




4 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka