Antonín Procházka i jeho hosté chtěli na MATFYZ

Na natáčení nové rozhlasové talkshow Otázky Tondy Procházky se do Přeštic sjelo přes sto padesát lidí, kterým moderátor i hosté přiznali, že je ve škole velmi bavila matematika a chtěli ji dokonce studovat na vysoké škole.

Cílená propagace v Plzni

Návštěvníci prvního dílu nového pořadu téměř zaplnili velký sál místního Kulturního a komunitního centra a podle jejich reakcí lze soudit, že se skvěle bavili. Hosté Kateřina Macháčková a Pavel Soukup na sebe mimo jiné prozradili, jak to mají s cestováním, cizími jazyky nebo trémou. Kateřina s Antonínem se shodli, že jejich úplně první role byla v dětství v Prodané nevěstě a Pavel Soukup povyprávěl třeba o studiích žurnalistiky, dabingu a své stydlivosti.

Z natočeného záznamu vzniknou dva hodinové pořady, které budou na vlnách Českého rozhlasu Plzeň vysílány 3. a 10. listopadu vždy od 13 hodin.

Další díl pořadu Otázky Tondy Procházky ČRo Plzeň chystá ve spolupráci s Juniorfestem 12. listopadu od 17:00 hod. v Dobřanech u příležitosti slavnostního otevření nového společenského sálu firmy Comtes. Tento multifunkční sál najdete přímo v budově firmy Comtes na začátku průmyslové zóny nad nádražím v Dobřanech. Vstupné na natáčení bude zcela zdarma. Hosty tentokrát budou herečka a zpěvačka Bára Štěpánová a Létající Čestmír alias Lukáš Bech.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka