Audioknihy NAHLAS! v Plzni

Od 24. října do 30. října 2016 probíhá 2. ročník akce Audioknihy NAHLAS! Přijďte si vybrat do nakladatelství Fraus v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Dvanáct novinek, osm vydavatelů a ke každému zakoupenému titulu další (podle vlastního výběru) zdarma! V týdnu od 24. do 30. října 2016 v nakladatelství Fraus!

Týden na podporu poslechu audioknih slavnostně odstartoval v pondělí 24. října 2016 na Knihkupectví Dobrovský na Václavském náměstí v Praze. „Audioknihy NAHLAS!“ rozezněli jejich přední interpreti – Taťjana Medvecká, Dana Černá, Tereza Vilišová, Klára Sedláčková Oltová, David Matásek nebo třeba Vasil Fridrich. Účast přislíbili i režiséři Jitka Škápíková, Michal Bureš a Hynek Pekárek. 

Druhá audiokniha je zdarma a podle výběru zákazníka!

Ke každé zakoupené novince si navíc v týdnu od 24. do 30. října 2016 může kupující vybrat další audioknihu zdarma. Také bonusová nabídka obsahuje dvanáct audioknih, které ve své atraktivitě rozhodně nezaostávají za nahrávkami, které se představí v premiéře. Premiérové a bonusové tituly lze v rámci akce 1 + 1 volně kombinovat, nezáleží na žánru ani vydavateli audioknihy. Kterou ze 144 možných kombinací si vybere je tedy skutečně jen na zákazníkovi.

Akce podpoří CDčka i stahování!

Stejnou akční nabídku poskytuje v průběhu týdne „Audioknihy NAHLAS!“ vedle klasických knihkupců také portál Audiolibrix. Pro nákup a poslech audioknih na mobilních telefonech slouží i stejnojmenná aplikace, díky níž nabízí rychlé a jednoduché stažení audioknihy, které mají uživatelé ve svých chytrých zařízeních neustále s sebou.

Novinky s budoucností bestselleru

K letošnímu, druhému ročníku se přidali noví nakladatelé. Letos se tak zájemci o poslech mohou těšit na audioknihy od osmi vydavatelů! Dvanáct novinkových titulů představuje v posledním říjnovém týdnu Kristián Entertainment, Náma Production Prague, OneHotBook, Progres Guru, Radioservis, Tympanum, Walker & Volf a Země pohádek. 

Zapojení většího počtu vydavatelů umožňuje akci „Audioknihy NAHLAS!“ nabídnout tituly s potenciálem bestselleru hned v několika žánrech:

Novinky potěší milovníky svérázného belgického detektiva Hercula Poirota. V akci se symbolicky potká vůbec první příběh Agathy Christie s tímto hrdinou – „Záhada na zámku Styles“ - s nejnovějším příběhem z pera její pokračovatelky Sophie Hannah. Titul, který je novinkou i na knižním trhu, se jmenuje „Zavřená truhla“.

Letošního vítěze prestižní Pulitzerovy ceny – knihu Anthony Doerra „Jsou světla, která nevidíme“ namluvili interpreti Tereza Vilišová s Davidem Matáskem. Netypický válečný román vykresluje postavy snažící se zachovat si lidskost.

Prakticky současně s českým překladem knihy se na trh dostane znepokojující thriller M. R. Careyho „Všemi dary obdarovaná“, který dostal zvukovou podobu pro tři hlasy.

Životopisný román, který si nezadá s psychologickým dokumentem, načetli Taťjana Medvecká, Dana Černá, Jana Stryková, Petra Špalková a Igor Bareš. Manželství čtyř žen s jedním mužem skrývá audiokniha „Paní Hemingwayová“ natočená podle románu Naomi Woodové.

Českou literární produkci zastupuje velmi intimní deník z psychiatrické léčebny „Úsměvy smutných mužů“ od bestselleristy Josefa Formánka a detektivka Michala Sýkory, který se do širšího povědomí dostal zfilmovanou sérii „Detektivové od Nejsvětější Trojice“. Jako audioknižní novinka vyjde krimi „Modré stíny“.

Milostný román zachycený v emailech vychází pod stejným názvem jako románová předloha „Dobrý proti severáku“. Žánr věnující se osobnostnímu rozvoji zastupuje „Lean podnikání“, v němž Ash Maurya popisuje cestu k efektivnímu a racionálnímu startupu. Milovníky historických románů potěší „Sharpův tygr“ od Bernarda Cornwella.

„Audioknihy NAHLAS!“ opět myslí i na dětské posluchače, kteří v novinkové nabídce najdou titul „Čertův švagr a jiné pohádky“ nebo příběhy z dávné Indie, které vychází pod názvem „Krišna Avatár“.

Projekt „Audioknihy NAHLAS!“ je první a svým rozsahem největší akcí svého druhu u nás. Jejím cílem je propagace poslechu mluveného slova.

Zaujala vás tato akce?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Nebo se přijďte za námi podívat!

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.: 773770880-1
email: knihkupectvi@fraus.cz
web: www.fraus.cz
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 25.10.2016 09:05




7 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka