Autokino v Plzni promítá poslední červencový týden filmy podle knižních předloh

Na poslední červencový týden chystá plzeňské Autokino další nadílku filmových hitů, tentokrát vesměs inspirovaných knižními předlohami.

Cílená propagace v Plzni

V pondělí 25. července to bude válečné drama 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází. Film podle knihy Mitchella Zuckoffa vypráví příběh zaměstnanců americké ambasády v Benghází, která se má stát cílem „oslav“ jedenáctého výročí útoku na newyorská Dvojčata. 

Úterní večer naopak potěší milovníky filmové romantiky a zábavy. Promítat se bude Terapie láskou, kterou natočil David O. Russell podle knihy Matthewua Quicka s Jennifer Lawrence, Bradleym Cooperem a Robertem De Niro. 

Středa přinese americkou komedii Padesát odstínů černé. Filmovou parodii natočil Michael Tiddes a do hlavních rolí obsadil Marlona Wayanse, Kali Hawk, Mikea Eppse a Freda Willarda. 

Čtvrteční nabídka stříbrného plátna je pak určena všem, kdo mají rádi dobrodružství ve spojení se sci-fi a fantasy. Připraven je snímek Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Příběh natočil Zack Snyder podle komiksů Jerryho Siegela, Joe Shustera, Boba Kanea a Billa Fingera. 

V pátek je pak na programu novinka z dílny tvůrčího tandemu Jan Hřebejk – Petr Jarchovský, česko-slovenské drama Učitelka. V něm zdánlivě empatická a laskavě vyhlížející učitelka manipuluje prostřednictvím svých žáků jejich rodiči za účelem osobního obohacení, ať už v podobě materiálních výhod či dokonce vidiny milostného poměru. Nejen z obavy o prospěch svých dětí většina rodičů třídní učitelce podléhá a poskytuje jí nejrůznější služby, dárky a jiné pozornosti. Najdou se však tři rodiny, které se jí rozhodnou vzepřít a situaci se společně s ředitelkou školy pokusí zvrátit na konspirativní třídní schůzce. 

Sobotní večer naopak potěší milovníky starých časů a fanynky Leonarda DiCapria. Děj na plátně je přenese do roku 1922, do atmosféry, kdy svět vydechl po velké válce a podlehl nespoutanosti jazzu. Promítat se bude film podle knihy F. Scotta Fitzgeralda Velký Gatsby. 

Na poslední červencový večer pak dramaturgie vybrala filmovou klasiku s Keanu Reevesem, Matrix Reloaded. 

 Projekce začínají po západu Slunce, tedy ve 21:15 h.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.07.2016 17:05



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka