Autosalon Bowling Cup přijíždí v sobotu do Plzně

Pořad Autosalon, který vysílá Prima COOL, přijíždí do Plzně s neotřelou roadshow Autosalon Bowling Cup 2015.

Cílená propagace v Plzni

Sražte MINI Cooperem co nejvíce kuželek!

Všichni bowlingoví i automobiloví příznivci si mohou v sobotu 27. června zasoutěžit v legendárním MINI Cooperu a snažit se během jízdy srazit co nejvíce kuželek. Show se bude odehrávat od 14.00 do 17.00 hodin v plzeňském Obchodním centru Borská pole. Jízdy budou probíhat pod vedením testovacích jezdců Autosalonu, Martina Smolíka a Radka Vrtala.

„V pořadu Autosalon jsme za ta léta s auty vyzkoušeli snad úplně všechno. Jezdili jsme rychlostí 330 km za hodinu, sjeli jsme s vozem do vody, zapadli ve vánici, řídili jsme tank, závodili s letadlem, ale hrát s autem kuželky? Tahle inspirace ze Španělska nás okamžitě nadchla, a proto ji chceme přiblížit i Čechům," říká Josef Vrtal, moderátor pořadu Autosalon.

Organizátoři bowlingu nechali speciálně pro soutěž vyrobit z pružného PVC maxikuželky o hmotnosti 13 kg. Čtyři vozy MINI Cooper zase speciálně vybavili pro driftování. Kola vozů jsou obuta do zvláštních návleků, tzv. easyringů. Aby byla jízda pro soutěžící bezpečná, bude vedle každého řidiče sedět zkušený driftovací expert, který dohlédne na hladký průběh jízdy.

Autosalon Bowling Cup 2015

Pravidla soutěže Autosalon Bowling Cup 2015 jsou téměř totožná s pravidly klasického bowlingu. Soutěžící má možnost srazit až šest kuželek na jednu jízdu. Pokud se mu to nepodaří, má další dva pokusy. Také bodování má stejná pravidla – za shození jedné kuželky dostává jeden bod, za shození dvou dva body a tak dále. Pokud soutěžící srazí při první jízdě všech šest, nastává strike a hráč obdrží deset bodů.

Celkem organizátoři plánují osm zastávek po celé ČR. V každém městě může soutěžit až 30 vybraných šťastlivců, kteří budou vybráni z řad diváků Prima COOL, posluchačů Radia Kiss a přítomných diváků. Pro regionálního vítěze je připraven víkend s MINI Cooperem od společnosti RENOCAR. Soutěžící na druhém místě získá nanokosmetiku PIKATEC v hodnotě 2 500 Kč, soutěžící na třetím místě balíček nanokosmetiky v hodnotě 1 500 Kč.

Soutěž je určena pro všechny oprávněné vlastníky řidičského průkazu starší 18 let. Více informací o roadshow na www.autosalonbowling.cz. Hlavním partnerem akce je PIKATEC.

Autosalon Bowling Cup 2015 zastávky

27. června – Plzeň!

11. července – Mladá Boleslav

18. července – ČB

25. července – Brno

  8. srpna – Olomouc

15. srpna – Zlín

22. srpna – Ostrava

Pořad Autosalon se vysílá na Primě od roku 2000 s dvouměsíční výlukou v roce 2009. V týmu se za tu dobu vystřídala spousta moderátorů. V současné době jsou to: Josef Vrtal, František Fiala, Radek Vrtal, Martin Smolík, Alexandr Holub a Josef „Sršeň“ Šiler. Stopáž pořadu je 50 minut a vysílá se pravidelně každý týden. Celkem je ročně natočeno až 52 dílů, v nichž se otestuje více než 250 vozů, 25 motorek a vznikne minimálně 50 tematicky založených reportáží. Od roku 2009, kdy vyrábí Autosalon produkční společnost UNICORN PICTURES, se otestovalo více než 1430 vozů, 130 motorek a vzniklo dalších více než 270 tematických reportáží.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka