Autosystem.cz je nejstarší internetový a mobilní autosalon v České republice

Autosystem.cz je první a nejstarší obchodní systém v podpoře prodeje a prodeji automobilů v České republice.

Jarní servisní akce AUTO CB

Alternativní způsoby prodeje řešíme již od roku 2001

  • Jako jediní v ČR jsme schopni pomocí naší aplikace AUTO-LINK přenášet a garantovat veškerá data nabízených automobilů, což je základ pro on-line systém prodeje aut. 

  • Pomocí aplikace AUTOKLIENT pak umožňujeme přehled o všech poptávkách ze všech možných zdrojů, optimalizujeme průběh jejich vyřizování a zvyšujeme efektivitu našich obchodních partnerů o desítky procent.

Jsme první a nejstarší obchodní systém v podpoře prodeje a prodeji automobilů v České republice. Realizovali jsme první prodejní portál AUTOMODUL.COM (2001 – 2008), podíleli jsme se na realizaci inzertního webu AUTOMODUL.CZ (2008), a nyní již více než 10 let postupně vyvíjíme prodejní modely v rámci obchodní aplikace AUTOSYSTEM.CZ (2008 - 2019). Na ní jsme od 1.1.2019 aktivovali pro naše obchodní partnery – autorizované dealery automobilových značek – aktuálně nové verze technologií pro on-line prodej automobilů. Vedle této vlastní technologie pro on-line prodej aut, budeme postupně implementovat i on-line prodejní systémy jednotlivých značek tak, jak je budou jednotlivé automobilové značky pro náš trh a dealery aktivovat. 

Našim obchodním partnerům tak umožníme získat a následně udržet významný podíl na trhu se skladovými vozy, ať už novými, předváděcími či zánovními vozy, protože podle odborných odhadů se současný prodejní model během několika let významně změní a on-line prodej aut bude tvořit více něž polovinu všech prodejů. 

Naši uživatelé a zákazníci mají k dispozici přehled všech aktuálně platných akcí, slev a kampaní z oficiálních zdrojů. Dále zprávy a články přímo od zastoupení automobilových značek v ČR. Tyto informace, takto zpracované, přináší výhradně AUTOSYSTEM.CZ, díky speciálním komunikačním a mediálním systémům. 

AUTOSYSTEM.CZ má jako jediný subjekt v ČR, opět díky vlastním on-line technologiím, databázi všech nových, předváděcích a zánovních automobilů téměř všech dealerů značek zastoupených na domácím trhu. Část z nich se podle volby prodejců nabízí on-line na portálu AUTOSYSTEM.CZ a další množina se připravuje pro start on-line prodeje. 

Sledujte nás, využívejte všech našich informací a služeb, aby Váš nákup resp. prodej automobilu byl co nejjednodušší, nejpříjemnější a nejefektivnější.

Váš Tým AutoSystem a.s.

WEB: www.autosystem.cz
FACEBOOK: AutoSystem


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka