Baarovka na Borech je po rekonstrukci opět otevřená

Po čtyřech měsících se obyvatelé Baarovy ulice na Borech dočkali dokončení rozsáhlé rekonstrukce své ulice.

Jarní servisní akce AUTO CB

To přivítali především řidiči, kteří projíždějí touto ulicí od ulice Heyrovského k Borskému parku a naopak.

„Tato část Baarovy ulice již opravdu potřebovala nový povrch a celkovou úpravu kolem vozovky. Doufám, že místní občané budou spokojeni, a současně bych chtěl poděkovat řidičům za trpělivost po dobu rekonstrukce této ulice,“ uvedl Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Předmětem úprav byla ulice Baarova od křižovatky s ulicí Heyrovského po křižovatku s ulicí Dvořákova, včetně této křižovatky. V celé délce ulice, tedy 203 metrů, byla provedena oprava povrchu.

„V ulici vzniklo celkem 74 parkovacích míst. Provedeny byly i sadové úpravy, které byly součástí dokončovacích prací. Celá investiční akce přišla na více jak čtyři miliony korun,“ doplnil I. místostarosta obvodu Radoslav Škarda.

„Myslím, že se rekonstrukce povedla a jako jednoznačně pozitivní vidím finanční úsporu v tom, že jsme bezprostředně navázali na investiční akci města, které zde provádělo rekonstrukci potrubního vedení a také zvýšení počtu parkovacích míst o 32 stání,“ dodal David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 31.07.2018 10:30



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka