Bára Zemanová se svou kapelou vyrazila na adventní koncerty

Plzeňská zpěvačka Bára Zemanová se ladí na vánoční strunu již od začátku prosince. Vyrazila totiž s kapelou na každoroční adventní turné, které je právě teď ve své polovině.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňská zpěvačka Bára Zemanová se ladí na vánoční strunu již od začátku prosince. Vyrazila totiž s kapelou na každoroční adventní turné, které je právě teď ve své polovině. Slyšet české a americké vánoční písně v akustickém podání její kapely mohli už lidé ve Zvíkovci, Kladrubech, Radnicích a Mirošově. Koncerty probíhají jak v kostelích, tak na náměstí s vánočními trhy a s hrnkem horkého svařáku.

Zastávky, na které se kapela ještě těší:

  • 8.12. Liblín - Kostel sv. Jana Nepomuckého

  • 9.12. Tachov - Vánoční zámecký jarmark

  • 15.12. Svojšín - Kostel sv. Petra a Pavla

  • 16.12. Kovářov - Kostel Všech svatých

  • 16.12. Praha - Vánoce v Praze 6 (Dejvice)

  • 17.12. Kynšperk nad Ohří - Kostel Nanebevzetí Panny Marie

„Adventní koncerty byl v podstatě můj nápad, miluju vánoční čas a je to pro mě takové magické období, kdy se zapomíná na všechny křivdy, lidé se scházejí a uzavírají ten jeden celý rok. Hrát vánoční písničky mě baví a chtěli jsme dokázat, že i rockeři dokážou zahrát koledy. Je to jedna z nejhezčích tradic a má to neskutečnou atmosféru, lidi se sejdou, popovídají si spolu a zapívají si s námi písničky, které znají. Zároveň se hezky zastaví a utečou na chvilku vánočnímu shonu“, říká zpěvačka, která z koncertů čerpá mnoho energie.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka