Během jednoho dne byla na Rokycansku vykradena čtyři auta

Během čtvrtka přijali policisté z obvodního oddělení Rokycany celkem čtyři oznámení od občanů o vloupání do jejich vozidel. Všechny zmíněné případy policisté prověřují jako přečiny krádež a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Cílená propagace v Plzni

K prvnímu případu vloupání došlo v ulici Čechova v Rokycanech. Neznámý pachatel se mezi 06:00 až 06:13 hodin vloupal do vozidla Škoda Fabia. Po rozbití skleněné výplně okna u pravých předních dveří odcizil dámskou kabelku a peněženku s hotovostí a platební kartou.
Ve druhém případě došlo k vloupání do vozidla v době mezi 06:40 až 06:50 hodin. Tentokrát pachatel využil neopatrnosti poškozené, která v zaparkovaném vozidle před základní školou v Holoubkově zanechala viditelně odloženou dámskou kabelku. Této se pachatel po rozbití skleněné výplně okna zmocnil a spolu s ní i peněženky s platební kartou, hotovostí a osobními doklady.
Zásadní chybu udělal i řidič nákladního vozidla značky Iveco, který v době od půl sedmé do sedmé hodiny ranní zaparkoval u nákladní rampy u prodejny v Holoubkově a od neuzamčeného nákladního vozidla se vzdálil. V tomto případě pachatel nemusel překonávat zajištění vozidla a z vnitřního prostoru odcizil dva mobilní telefony a batoh.
Čtvrté oznámení přijali policisté v odpoledních hodinách. Neznámý pachatel mezi jednou až půl čtvrtou odpoledne vnikl dosud nezjištěným způsobem do zaparkovaného vozidla Škoda Felicia na místním hřbitově v Holoubkově a z vnitřního prostoru odcizil autorádio, pánskou peněženku s hotovostí a platební kartou. V tomto případě nenechal pachatel bez povšimnutí ani zavazadlový prostor, ze kterého vzal balení nealkoholických nápojů.
Policisté se uvedenými případy intenzivně zabývají a po pachateli či pachatelích a odcizených věcech pátrají.
Touto cestou se  obracejí i na veřejnost a žádají případné svědky o jejich pomoc. Ti co se v popsaném čase pohybovali v místě či okolí spáchání protiprávního jednání, a mohli si všimnout něčeho podezřelého, žádáme, aby se obrátili na policisty osobně (Obvodní oddělení Rokycany, Jiráskova 179, Rokycany), nebo mohou policisty kontaktovat na čísle 974 335 696. Mnohdy i zdánlivě banální věc může přispět k objasnění případu.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 07.02.2016 07:32



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka