Besedy v depu přiblíží cestování. Středeční Lucii Radovou budou následovat L. Zibura a M. Balga

Koho baví cestování na vlastní pěst, bude mít v únoru a březnu tři možnosti k osobnímu setkání a předání zkušeností.

Jarní servisní akce AUTO CB

Do Plzně zavítá postupně několik dobrodruhů, aby povyprávěli o svých cestách.

Jako první vystoupí profesionální cestovatelka Lucie Radová, jejíž kariéra začala v roce 2012, kdy vyhrála letenku na cestu kolem světa. Od té doby se začala živit psaním a cestováním, natáčí cestovatelské magazíny a spolupracuje s Českou televizí. Naposledy projela Jižní Ameriku tuktukem. Právě o této vtipné anabázi bude mluvit 14. 2. v Depu, kdy ukáže, jak dopadla výprava pěti holek v růžových šatičkách s průměrnou rychlostí 42 km/h a ambicí ujet deset tisíc kilometrů.

Další mladý cestovatel, spisovatel a novinář Ladislav Zibura provede posluchače 28. 2. pěšky po Arménii a Gruzii. Excentrický poutník očekává nenáročný výlet, situace se mu však brzy vymkne z nohou. Na cestě se otráví alkoholem, zabloudí na minové pole nebo zachraňuje život štěňátek, vším ale proplouvá s neobyčejnou lehkostí. Příběh jeho pěší, cyklistické a stopařské výpravy je svědectvím o jednoduchosti života a půvabu svobody. Cestovatelská projekce Ladislava Zibury je plná humoru, lidských příběhů a lidové moudrosti. O svých cestách napsal dvě knihy, které se staly bestsellery (40 dní pěšky do Jeruzaléma, Pěšky mezi buddhisty a komunisty).
 
Poslední z cestovatelů se vydal na kole a v kajaku kolem světa a strávil tři roky na cestě za láskou a dobrodružstvím. Matěj Balga zavede své posluchače 13. 3.  zavede tam, kde ožívají romány Jacka Kerouaca a dny začínají dříve. Na začátku byla jedna dívka, zlomené srdce, vážná nemoc a kolo z bazaru. Psal se říjen 2014, když Matěj Balga vybral osm set dolarů a vydal se hledat ztracenou lásku a léčit své rány. Jak to dopadlo, prozradí osobně.  

Vstupenky na všechny akce jsou k dispozici v online předprodeji Plzeňské vstupenky či před akcí na recepci DEPO2015.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka