Bezovka žije beneficí pro Centrum HÁJEK

Lékárna v Bezovce na plzeňských Borech se připojila k týdenní benefici ve prospěch dětí z Centra HÁJEK. Co bylo hlavním důvodem, jsme se zeptali majitelky lékárny, Mgr. Renaty Kůrkové-Frýbertové.

Cílená propagace v Plzni

Letošní patroni charitativního týdne DARUJ SRDCEM jsou velmi rozdílní. Najdeme mezi nimi obchod s farmářskými potravinami, fitness studia i obchod s pánskou módou? Co vás spojuje?

Celá benefice není o tom, co kdo z nás dělá. Spojuje nás chuť pomáhat, a to nejen slovy. Potkávám se denně s lidmi, kteří hovoří o tom, co by se mělo... Ale já nemám podobný alibismus ráda. Byla jsem proto nadšená, když jsem se přes Markétu Jungovou, dobrou duši Centra HÁJEK, seznámila před dvěma lety s Ivetou Churavou, majitelkou farmářského obchodu U Lidušky v Plzni na Roudné. První z nich věděla, kde je potřeba pomoci, a ta druhá zase měla odhodlání opravdu něco udělat a nezůstat u "mělo by se". S radostí jsem nabídla rodící se benefici své síly a nadšení.

Jakou formu pomoci vaše lékárna poskytla?

Vše řešíme srdcem. Nejsme součástí žádné velké sítě, máme stálý okruh zákazníků, který se k naší radosti dále rozšiřuje. Jejich věrnosti si velmi vážíme, protože přežít ve světě velkých lékáren, jedoucích pouze na zisk, není jednoduché.  Zakládáme si na osobním přístupu a unikátní nabídce výrobků, které v anonymních sítích nekoupíte, natož aby vám někdo k nim poskytl konzultaci. 

Odtud již byl pouze krůček k našemu benefičnímu programu. Připravili jsme sérii zajímavých ochutnávek, přednášek a poradenství. Během týdne tak dostaly prostor například léčivé bylinné a ovocné čaje a sirupy, konopné produkty či přírodní kosmetika. Benefici budeme zakončovat páteční možností konzultace s odborníkem zabývajícím se elektrosmogem. 

A pro každého s dobrým srdcem, který přispěje do sbírkové kasičky Centra HÁJEK, máme dobrou zprávu. Na konci týdne proběhne losování a výherci dostanou dárkové balíčky z naší lékárny.

Přírodní lékárna? Jde to dohromady s velkým městem?

Přírodní lékárna je právě to, co velkoměsta potřebují. Čím více žijeme v znečištěném prostředí a ve stresu bez možnosti mu uniknout, tím více bychom se měli spoléhat na to, co nám příroda odjakživa nabízí. Nesnažme se vše řešit silnějšími a silnějšími prášky. Dejme do souladu tělo a duši, která je naším nejlepším doktorem, jen ji moc často nepouštíme ke slovu. Přijďte, rádi vám poradíme, zda právě na váš neduh "nedodává" příroda šetrné řešení. A věřte, že přírodní apatyka je téměř bezedná. Vždy nás fascinuje, jak po desetiletích zapomnění objevujeme s velkou slávou bylinky a přírodní prostředky, které kdysi sloužily kdejaké babce kořenářce.

Tak jako žijeme v období žádaných superpotravin, přírodní lékárna nabízí stejně fascinující prostředky, jen se o nich příliš nepíše. Jedním z nich je například kozí kolostrum čili mlezivo, které matka příroda vybavila neuvěřitelným obsahem imunoglobulinů, růstových faktorů, vitamínů, minerálů a proteinů. Máme nadšené ohlasy našich zákazníkům, kteří v minulosti neustále bojovali s bakteriemi a viry a kterým kolostrum prokazatalně pomohlo posílit imunitu. A takových výrobků je řada. Stačí přírodě naslouchat.

Děkujeme za rozhovor a příležitost načerpat trochu z pozitivní energie, která z vás vyzařuje. Přejeme sbírce, aby byla co nejúspěšnější, a nám všem, abychom se na cestě vracející nás zpět k přírodě neztratili. 

www.lekarnavbezovce.cz
www.centrumhajek.eu

sbírka DARUJ SRDCEM



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka