Bookmaker Tipsportu: Plzeň ani Sparta nedominují. Skončí nedělní šlágr remízou?

Přesto, že Plzeň těžce zklamala sázkaře pohárovou prohrou proti Astře Giurgiu, před šlágrem podzimu proti Spartě na její výhru tipuje zhruba polovina sázejících. O zbytek se dělí sázky na remízu a výhru Sparty.

Cílená propagace v Plzni

„V současném rozpoložení obou klubů těžko bude někdo dominovat. Uvidíme vyrovnaný souboj, proto může být 0, tedy remíza, v kurzu 3,2:1 zajímavou variantou,“ říká fotbalový bookmaker Tipsportu Petr Urbanec. Plzeň si drží pozici mírného favorita v domácím prostředí s kurzem 2,17:1 – výhra Sparty 3,45 je blízko kurzu remízovému. „Vzhledem ke kolísavým výkonům obou českých velkoklubů, nebude utkání sázkařským hitem. Je to podobné, jako když proti sobě nastoupí Barcelona s Realem. Sázkaře utkání zajímá, ale neprosází se na něj tolik, jako na duel prvního s posledním,“ vysvětluje náběry Urbanec.

Pokud bychom se pustili do výhledu, kdo je nejblíže titulu, tak bookmakeři Tipsportu staví nejvýš obhájce z Plzně. „Čekali jsme drtivou jízdu Sparty, ale ta opět stojí na startu nové éry a hledá svoji cestu. Mladá Boleslav těžko udrží tak vysoký standard, a tak by Plzni by mohly stačit zkušenosti a vyrovnaný kádr k dalšímu titulu,“ domnívá se Urbanec.

Současný kurz na titul Plzně je 2,2:1. Sparta je druhým adeptem v pořadí - 2,6:1, třetí je Mladá Boleslav 7:1. Velké ambice i potenciál se skrývají v Edenu, ale bude to stačit na titul? „V kurzu 8:1 sázka pro odvážlivce nebo rodilé slávisty,“ míní bookmaker Tipsportu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.10.2016 14:11



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka