Bosch fresh festival již tento víkend v Plzni. Praktické informace pro návštěvníky!

Gurmánský festival v Plzni startuje již po sedmé tento víkend 20. a 21. května. Pro návštěvníky je připraveno dobré jídlo a pití, klasická i netradiční gastronomie, show šéfkuchařů a další bohatý program.

Cílená propagace v Plzni

Na čtyřech pódiích budou kuchaři pro gurmánské nadšence připravovat nejen klasickou gastronomii, molekulární kuchyni, extrémní catering nebo speciality všemožných zahraničních kuchyní, ale také lahůdky z grilu nebo výbornou kávu v rámci Coffee stage by Siemens. Účastníci mohou show nejen sledovat, ale také se aktivně zapojit.
V sobotu a neděli se na pódiu vystřídají kuchařská esa.

Sobotní program slavnostně, před polednem, zahájí starostové městských obvodů 1 a 3 Mgr. Miroslav Brabec a Radislav Neubauer. Návštěvníci se pak můžou, kromě Zdeňka Pohlreicha, těšit také na Karolínu Kamberskou, mixologa Tomáše Kubíčka, školu čepování piva s Václavem Berkou nebo herce Divadla Josefa Kajetána Tyla, kteří převedou ukázku hry WEST SIDE STORY.
Nedělní akce se ponese v neméně atraktivním duchu, ale především v duchu většího klidu a pohody. V neděli se na podiích vystřídá michelinský kuchař Roman Paulus, uznávaný šéfkuchař Radek David, Ivan Vodochodský nebo Viet Anh Doan, alias Liu ze seriálu Ohnivý kuře.

Součástí festivalu v Plzni bude soutěž o Západočeskou restauraci roku, které se zúčastní TOP 10 restaurací západočeského regionu a okolí se svým soutěžním degustačním menu. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.

Praktické informace
Místo konání: Areál bývalého výstaviště za OC Plaza, Plzeň Radčická 2, 301 00 Plzeň
Jediný vstup do festivalového areálu najdete v nultém patře OC Plzeň Plaza. Budou zde umístěny pokladny s prodejem vstupenek, které je možné koupit pouze v místě konání. Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se můžou hlásit u pokladny označené nápisem Akreditace.

Parkování: Parkování je možné ZDARMA v parkovacím domě u OC PLAZA, v bezprostřední blízkosti festivalu. Po naplnění této kapacity pro Vás máme další tři tipy parkování:

• parkoviště u KD Peklo  - cca 100m od festivalu
• parkoviště Velká synagoga  - cca 300m od festivalu
• kryté parkování Rychtářka - cca 500m od festivalu.

Kapacita parkovacích míst je omezená, proto doporučujeme zvolit dopravu na festival pomocí MHD.
 
Otevírací doba:

Sobota 20. května 10 – 20 hod
Neděle 21. května 10 – 17 hod.

Vstupné:
Na místě:
• 130,- Kč jednodenní vstup v sobotu
• 100,- Kč jednodenní vstup v neděli

ZTP a děti do 130cm vstup zdarma

Lístky v předprodeji s dárkem!
Do pátku 19. 5. mají zájemci poslední možnost zakoupit si vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky.
Výhodná cena vstupenky 100 Kč obsahuje jednodenní vstup na kterýkoliv den vybraného festivalu a dárek v hodnotě 40 Kč v podobě oroseného ležáku Pilsner Urquell, který si můžou návštěvníci sami, za asistence a výkladu Mastera Bartendera, načepovat do skla.

Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka