Bude to výborný a útočný fotbal, očekávají před Slavií Tomáš Hájek s Milanem Petrželou

Důležitý zápas v Evropské lize je za viktoriány, další důležitý je ale čeká. V neděli se v rámci šlágru 13. kola HET ligy utkají s pražskou Slavií.

Cílená propagace v Plzni

Co od zápasu očekávají záložník Milan Petržela a stoper Tomáš Hájek?

„Bude to výborný fotbal, nadstandardní na českou ligu,“ říká Hájek. „Slavia se za poslední dobu hodně vyšvihla, my si zase budeme chtít udržet to, co jsme předváděli v předchozích 12 kolech. Chceme opět zvítězit, hrajeme doma,“ velí obránce Viktorie, s nímž souhlasí i Milan Petržela: „Bude to boj, fotbal nahoru dolů. Očekávám dost šancí a výbornou atmosféru, myslím si, že by to mohla být hezká neděle. Hlavně doufám, že s lepším koncem pro nás.“

Důležitá pro hráče bude regenerace, jelikož včera hráli v Evropské lize s Luganem, Slavia pak s Villarrealem. „Den po zápase člověk cítí únavu, ale tím, že jsme vyhráli, se to vstřebává lépe,“ vysvětluje Tomáš Hájek. „Nebylo to jednoduché utkání, stálo nás hodně sil. Ale zvládli jsme ho, takže je ta regenerace lepší,“ doplňuje Milan Petržela.

Viktoriány v neděli od 18 hodin požene vyprodaná Doosan Arena. „Tyhle zápasy jsou vždy nejlepší. Atmosféru máme v Plzni super každý zápas, je to motivující prvek navíc,“ těší se Petržela. „Očekávám skvělou atmosféru. To, co předvádí diváci v Plzni, je to nejlepší, kde se mi kdy hrálo. A to i jako soupeři,“ uzavírá Tomáš Hájek chválou, která zahřeje každého fanouška u srdce.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 04.11.2017 06:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka