Centrální obvod Plzně pořádá zájezd pro děti do pražské ZOO. Ve středu spouští registrace

Městský obvod Plzeň 3 rozšiřuje svoji nabídku zájezdů. Kromě těch tradičních, pro seniory, pořádá v červnu další zájezd, tentokrát pro děti do 15 let, které navštíví pražskou zoologickou zahradu.

Cílená propagace v Plzni

„Tento zájezd, stejně jako seniorské, je určen pro děti do 15 let, mající trvalé bydliště na území třetího plzeňského obvodu. A protože je to prioritně dětský zájezd, budou děti doprovázet jeden z rodičů či prarodičů nebo jiný dospělý doprovod“, říká Radislav Neubauer, starosta centrálního obvodu.

Pro jedno až dvě děti je nutný doprovod jednoho dospělého, pro více dětí je možný doprovod dvou osob.

Program zájezdu: Plavba lodí od Čechova mostu do Tróji – ZOO Praha

Termín: sobota 18. 6. 2016

Odjezd: 7:00, návrat do 19:00 hod 

Místo odjezdu: zast. MHD Hlavní nádraží (u Okresního soudu Plzeň-město)

Cena: dítě zdarma, doprovod 200,- Kč 

(cena zahrnuje dopravu, pojištění, průvodce, plavbu a vstup do ZOO)


„Aby rodiče nemuseli kvůli vyřizování přihlášek dětí chodit vícekrát na úřad, bude ve středu 25. 5. 2016 od 8:00 hodin na stránce www.umo3.plzen.eu zpřístupněn registrační formulář na tento zájezd“, informuje starosta Neubauer.


Formulář bude k dispozici do vyčerpání kapacity. Po vyplnění a odeslání formuláře bude zájemci odesláno potvrzení o registraci, se kterým se pak dostaví v pondělí 30. 5. 2016 v době od 13:00 do 18:00 hodin nebo ve středu 1. 6. 2016 v době od 8:00 do 12:00 hodin a od 13:00 do 18:00 hodin na ÚMO Plzeň 3, sady Pětatřicátníků 7 – 9, Plzeň, I. patro budovy, kanc. č. 26, kde zájezd uhradí. Po úhradě zájezdu budou vydány místenky do autobusu. V případě neuhrazení zájezdu v uvedených termínech nebo uvedení nesprávných údajů ve formuláři (např. trvalé bydliště dítěte), bude rezervace zrušena a uvolněné místo nabídnuto dalším zájemcům.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka