Centrální obvod se ptá občanů na Výsluní a propojení Čermákovy

To, že vedení Městského obvodu Plzeň 3 nejsou názory obyvatel lhostejné, svědčí pořádání různých setkávání či výzvy v obvodním zpravodaji.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nyní se rozhodlo oslovit občany formou dotazníků, a to hned ve dvou zásadních tématech.

„V současné době řešíme mimo jiné dvě důležité otázky – jedna se týká zavedení MHD do lokality Výsluní a druhá propojení ulic Čermákovy, respektive Družstevní, a Sukovy,“ informuje starosta obvodu David Procházka. „Ačkoli my na to určitý názor máme, je pro nás mnohem důležitější vyjádření místních obyvatel. Protože do jejich životů případné změny zasáhnou nejvíce.“

Dotazníky najdou obyvatelé dotčených lokalit ve svých poštovních schránkách, vyplněné je pak mohou odevzdat buď v budově Úřadu městského obvodu Plzeň 3 (sady Pětatřicátníků 7) nebo do speciálních uren během voleb do Evropského parlamentu, které budou umístěny před jejich volební místností.

K oběma tématům se občané mohou stručně vyjádřit i prostřednictvím elektronických dotazníků, které jsou zveřejněny na webových stránkách obvodu www.plzen3.eu.

Sběr dat potrvá do 31. května 2019, následně budou vyhodnocena a předána k dalším jednáním.

„Děkujeme všem, kterým není život v obvodu lhostejný a vyjádří se k těmto zásadním otázkám. O tom, jak šetření dopadne, budeme informovat prostřednictvím webu, zpravodaje Trojka i na našich letních setkáních. Pokud se setkáme se zájmem, určitě využijeme dotazníkové šetření i při řešení dalších podobných témat,“ dodává starosta Procházka.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 21.05.2019 08:12



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka