Češi milují ležák Pilsner Urquell

Má trvale největší důvěru tuzemských spotřebitelů

Cílená propagace v Plzni

Češi nedají dopustit na špičkový ležák Pilsner Urquell

Ten se stal opakovaně nejdůvěryhodnější značkou piva v hlasování tuzemských spotřebitelů, když obhájil své loňské prvenství. Prestižní anketu zaměřenou na spotřebitelskou důvěru organizuje společnost Atoz Marketing. Letošní ročník ankety prokázal, že Češi dávají přednost ověřeným tuzemským značkám. Absolutním vítězem se stala značka Jar, mezi další úspěšné značky se pak vedle Pilsner Urquell zařadily třeba Božkov, Orion nebo Česká spořitelna. V anketě společnosti Atoz Marketing, kterou zpracovala agentura Nielsen letos ve druhé polovině září, hlasovalo přes 4000 lidí, kteří prostřednictvím on-line dotazníků hodnotili téměř 600 značek.

S exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj lídrem mezi výrobci piva v regionu a největším exportérem českého piva. Za dlouhodobý přínos k rozvoji společenské odpovědnosti v ČR byl Plzeňský Prazdroj oceněn Zlatým certifikátem v soutěži TOP odpovědná velká firma 2017.

Kde si můžete na pravém plzeňském pivu pochutnat?

Lahodné plzeňské pivo a dobré jídlo si můžete vychutnat ve Švejk restaurantu U pětatřicátníků, který je součástí originální české koncepce Švejk restaurantů.

V každé restauraci ŠVEJK najdete originální dobové doplňky, které byly součástí prvorepublikových hostinců. Výčepní nosí „švejkovskou čepici", bílou košili, šedé kalhoty a kšandy. Servírky mají červenou sukni a bílou halenku.

ŠVEJK Restaurant zajišťuje rozvoz jídla i catering v Plzni

Mezi oblíbené služby ryze českého řetězce kvalitních restaurací ŠVEJK patří :

Kontakty:

Švejk restaurant Plzeň "U Pětatřicátníků"

Riegrova 12
30100, Plzeň

Mobil: +420 725 810 258
Telefon: +420 377 970 404
E-mail: plzen@svejk.cz
Web: http://www.svejkplzen.cz/

Otevírací doba

Po-Čt: 10:30 - 23:00
Pátek: 10:30 - 24:00
Sobota: 11:00 - 24:00
Neděle: 11:00 - 22:00

FACEBOOK: Švejk restaurant "U Pětatřicátníků"

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka